Παναθηναϊκός : Η «μεταγραφή» του Μπόλονι και το τετ-α-τετ με τον Μολό

Παναθηναϊκός : Η «μεταγραφή» του Μπόλονι και το τετ-α-τετ με τον Μολό

Ο Λάζλο Μπόλονι δείχνει να σκέφτεται σοβαρά την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού εκ των έσω.

Το μεταγραφικό «παράθυρο» για τους ελεύθερους κλείνει την Παρασκευή και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αν ο Λάζλο Μπόλονι θα ζητήσει ενίσχυση από τον Γιάννη Αλαφούζο. Διότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και οι αξιόλογες περιπτώσεις στην αγορά είναι ελάχιστες. Πρώτος απ’ όλους το γνωρίζει ο Ρουμάνος προπονητής, ο οποίος έχει μελετήσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού και έχει «σκανάρει» το παζάρι, το οποίο δεν τον συγκινεί ιδιαίτερα.

Όμως, ενώ ο Τύπος ψάχνει τη μεταγραφή του Μπόλονι, εκείνος είναι πιθανόν να κάνει μία άλλη «μεταγραφή». Εσωτερική, την οποία ο 67χρονος κόουτς γνωρίζει καλά από την περίοδο που δούλευε στη Γαλλία.

Ο λόγος για τον Γιοάν Μολό, ο οποίος από τη στιγμή που αποπέμφθηκε ο Ντάνι Πογιάτος, ελπίζει σε μία δεύτερη ευκαιρία στο Τριφύλλι. Ο Μολό ήταν από τους πιο ευδιάθετους και ορεξάτους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Δευτέρας, αφού πιστεύει ότι θα πείσει τον Μπόλονι να τον εμπιστευτεί.

Ασφαλώς, κανένας δεν μπορεί να προδικάσει τις προθέσεις του Μπόλονι. Ούτε τι θα του πουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τον Μολό και τον Μπεκ. Πάντως, στην πρώτη μέρα του στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ο Μπόλονι όχι μόνο δεν αγνόησε τον Μολό, αλλά είχε και ένα τετ-α-τετ μεγάλης διάρκειας μαζί του. Το περιεχόμενο της συζητήσεις έμεινε μεταξύ του προπονητή και του ποδοσφαιριστή, αλλά μάλλον «έφτιαξε» το κέφι του 31χρονου εξτρέμ.

Μετά την προπόνηση, ο Μολό ανάρτησε ένα αισιόδοξο Insta-story, ενδεικτικό της ιδιαίτερης ψυχοσύνθεσης του. Ο Γάλλος έγραφε ότι δεν προβλέπει το μέλλον, αλλά νιώθει ευλογημένος: «Σήμερα θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον Θεό γι’ αυτή τη στιγμή. Έκανα φουλ προπόνηση με την ομάδα και είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου και που γυμνάστηκα με τους συμπαίκτες μου. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί, αλλά είμαι ευγνώμων, ευχαριστώ γι’ αυτή τη στιγμή. 237 μέρες. Έξι προπονήσεις την εβδομάδα. Ένα ρεπό. Και σήμερα νιώθω σαν να είμαι παιδί που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο».

ΠΗΓΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : https://www.facebook.com/paofcgr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ