Παναιτωλικός : Μετράει μέρες ο Μόρας

Παναιτωλικός : Μετράει μέρες ο Μόρας

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Παναιτωλικό ως το τέλος της σεζόν ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος αναμένεται σύντομα να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο σοφός λαός λέει «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Στον Παναιτωλικό μπορεί εδώ και εβδομάδες να προσπαθούν να την… καλύψουν όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τον Βαγγέλη Μόρα, όμως, πλέον κάτι τέτοιο δεν γίνεται να συνεχιστεί.

Η ομάδα του Αγρινίου την Παρασκευή (26/1) ανακοίνωσε την απόκτηση του Άργκους Σοάρες με τον Βραζιλιάνο να αγωνίζεται στη θέση του Έλληνα αμυντικού. Τυχαίο;

Το κλίμα στα αποδυτήρια μπορεί να έχει αλλάξει από τότε που την ομάδα ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας και να έχει γίνει καλύτερο, όπως φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο, όμως, ο πρώην αμυντικός της Ελλάς Βερόνα δείχνει πως έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Γι’ αυτό το λόγο έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (έχει ήδη μερικές προτάσεις από ομάδες της Super League, της Football League και του εξωτερικού), αφού ακόμη και αν μείνει στον Παναιτωλικό ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι ελάχιστος.

Έτσι, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται οι δύο πλευρές να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ