Οι επαφές Ολυμπιακού – Γκιμαράες για τον Πέδρο Μαρτίνς

Οι επαφές Ολυμπιακού – Γκιμαράες για τον Πέδρο Μαρτίνς

Οι Πειραιώτες μίλησαν με τον 47χρονο τεχνικό, που ήταν η δεύτερη λύση για τον πάγκο, εάν δεν τελεσφορούσαν οι διαπραγματεύσεις με τον Οσκαρ Γκαρθία.

Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός αναζητούσε προπονητή σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Τάκης Λεμονής. Εξ αρχής (και από τη στιγμή που αποχώρησε από τη Σεντ-Ετιέν) βασικός στόχος των Πειραιωτών ήταν η πρόσληψη του Οσκαρ Γκαρθία. Με τον Ισπανό τεχνικό, ωστόσο, να μην ξεκαθαρίζει εξ αρχής εάν ήθελε να εργαστεί ή όχι σε κάποιον σύλλογο μεσούσης της περιόδου, οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να κοιτάξουν και άλλες περιπτώσεις τεχνικών που είχαν ξεχωρίσει.

Ενας εξ αυτών, λοιπόν, ήταν και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής της Βιτόρια Γκιμαράες, ο οποίος απασχόλησε τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι. Ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός έχει εξαιρετικό όνομα στη χώρα του (και όχι μόνο) και από την έρευνα που έχουν έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», προέκυψε ότι αποτελεί μία πολύ ξεχωριστή περίπτωση προπονητή. Για αυτό και -όπως αποκαλύπτει η A Bola στο σημερινό της φύλλο- πριν πει το «ναι» ο Οσκαρ Γκαρθία, έγιναν επαφές και με τον Μαρτίνς.

Οπως σημειώνει η εφημερίδα, αν και ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε πάρα πολύ να αναλάβει τον Ολυμπιακό, έστω και στη μέση της σεζόν, στις επαφές που έλαβαν χώρα μεταξύ των ομάδων, η διοίκηση της Γκιμαράες να πληρωθεί η ρήτρα αποδέσμευσης του Μαρτίνς για να λυθεί το συμβόλαιό του. Ητοι, να πληρώσει ο Ολυμπιακός 1.000.000 €! Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν χρειάστηκε να γίνει, καθώς στο μεταξύ ο Οσκαρ Γκαρθία ενημέρωσε ότι ήταν πλέον ανοιχτός σε συζητήσεις και έτσι αυτομάτως επέστρεψε στην κορυφή της λίστας. Και από εκεί, έπιασε δουλειά στο Ρέντη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ