Η Μίλαν, η Μαρσέιγ και το σοκ με Καμαρά

Η Μίλαν, η Μαρσέιγ και το σοκ με Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά παραμένει στο στόχαστρο της Μίλαν, με την ιταλική ομάδα να έχει ισχυρό ανταγωνισμό. Ρόμα και Φιορεντίνα ενδιαφέρονται για τον Αφρικανό, με την Μαρσέιγ να μπαίνει στον… χορό για την απόκτηση του 23χρονου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα χάσει το αποψινό παιχνίδι για το Champions League.

Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού και η απουσία του από το αποψινό παιχνίδι με την Μαρσέιγ (22:00), για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League λόγω κορωνοϊού, προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Αφρικανός χαφ ξεκίνησε τη νέα σεζόν όπως έκλεισε την προηγούμενη: Εντυπωσιακά και δείχνει έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας του Πορτογάλου προπονητή.  Ο 23χρονος μέσα από τη σκληρή δουλειά κατάφερε να φτάσει σε τοπ επίπεδο και μέσα από τις εμφανίσεις του έχει κάνει πολλά από τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του. Η μεταγραφή περίοδος μπορεί να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο, πολλές ομάδες συνεχίζουν να παρακολουθούν τον μέσο του Ολυμπιακού και να βολιδοσκοπούν την περίπτωσή του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στην Ιταλία, μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μαντί Καμαρά είναι η Μαρσέιγ, την οποία θα αντιμετωπίσει απόψε ο Ολυμπιακός για την πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Γάλλοι θα είχαν την ευκαιρία να δουν δια ζώσης τον Αφρικανό και να τον αντιμετωπίσουν, όμως, όπως διαβάσατε από to10.gr το μεσημέρι, ο χαφ του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε νοκ-άουτ. Εκτός από την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας, για την περίπτωσή του Αφρικανού συνεχίζει να ενδιαφέρεται η Μίλαν, ενώ το όνομά του 23χρονου βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες δύο ακόμη ιταλικών ομάδων.

Πρόκειται για τις Ρόμα και Φιορεντίνα, που έχουν εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις και τις δυνατότητες του Μαντί Καμαρά. Για το ενδιαφέρον των ιταλικών ομάδων είχε μιλήσει πριν από λίγους μήνες ο Πιερ Ισά, ο οποίος μάλιστα είχε αναφέρει ότι ο πελάτης του θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί στην Serie A. «Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά, αλλά εμείς κοιτάζομαι πρώτα να τελειώσει η φετινή σεζόν.

Αυτή τη στιγμή ο Μαντί είναι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα του, πριν πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα. Το βασικό ζητούμενο του Μαντί είναι να πάει σε μια ομάδα, που θα βελτιωθεί και θα κερδίσει τίτλους. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε στην Ιταλία, είτε σε μία από τις Αγγλία ή Γερμανία», είχε δηλώσει ο Πιερ Ισά, ο οποίος είχε μάλιστα σταθεί στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει ιταλικές ομάδες για τον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού.

Μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν ο Μαντί Καμαρά έχει αγωνιστεί σε 6 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και προκριματικά Champions League, έχοντας 1 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ