Γιαννίκης : «Σε κάθε δυσκολία ξαναβρίσκουμε τον δρόμο μας»

Γιαννίκης : «Σε κάθε δυσκολία ξαναβρίσκουμε τον δρόμο μας»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Αργύρη Γιαννίκη να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να επικρατήσει του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (1-2) και να πετύχει την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League.

Ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου», Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε μετά το ματς ότι η ομάδα του είχε ως στόχο τη νίκη και κατάφερε να την πάρει, παρά τα θέματα που αντιμετώπισε στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Δεν θα έλεγα ότι μας έγινε ολοκληρωτικά μάθημα, είχαμε πάλι θέματα στο παιχνίδι μας. Πιστεύω όμως ότι στόχος ήταν η νίκη, το καταφέραμε, προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε να είναι και στο 0-3.

Λογικά μετά ο αντίπαλος μας πίεσε και λογικό είναι να βγάλει φάσεις. Αν βγάλουμε την τελευταία φάση (σ.σ. το έμμεσο φάουλ) θα έλεγα ότι τα πήγαμε εντάξει.

Μετά θα λέγαμε για τον νόμο ότι αν χάνεις πολλές ευκαιρίες η μπάλα σε τιμωρεί. Εν τέλει ωραία η νίκη, μάς ευχαριστεί. Για τους παίκτες δεν είναι εύκολο να παίζουν Σάββατο-Τετάρτη, με την ένταση κιόλας που βγάζουμε στα παιχνίδια μας , αλλά πήραμε τη νίκη.

Παραλίγο να γίνει πάλι η ζημιά. Αν δεν πετυχαίνεις το 0-3. Βάλαμε μυαλό μόνο επειδή πήραμε το αποτέλεσμα.

Ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δεν γίνεται μέσα σε τρεις μέρες να σβήσουμε όλα τα λάθη, αλλά κάναμε ένα βήμα μπροστά, κάναμε πιο πολλές ευκαιρίες σήμερα, θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο άνετοι, είμαστε σε δρόμο εξέλιξης και συνεχίζουμε.

Είχαμε ένα πάρα πολύ καλό α’ ημίχρονο, πετύχαμε δύο γκολ και μπορούσαμε κι άλλα πιο πριν και κρατάω ότι σε κάθε δυσκολία ξαναβρίσκουμε τον δρόμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ