Επίσημη πρόταση της Φότζια για τον Μανιά!

Επίσημη πρόταση της Φότζια για τον Μανιά!

To10.gr αποκαλύπτει την προσφορά της ιταλικής ομάδας, που ζήτησε δανεικό (με οψιόν αγοράς) τον Ελληνα σέντερ φορ του Αστέρα Τρίπολης!

Ο Μιχάλης Μανιάς πραγματοποιεί άλλη μία αξιοπρόσεκτη σεζόν στη Super League. Με αποτέλεσμα αρκετοί σύλλογοι από το εξωτερικό να τον παρακολουθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, μάλιστα, ένας εξ αυτών κινείται επίσημα το τελευταίο διάστημα για την απόκτηση του 27χρονου σέντερ φορ.

Τα 7 γκολ που έχει πετύχει στο πρώτο μισό της σεζόν, έκαναν τους ανθρώπους της ιταλικής Φότζια να πειστούν ότι ο Μανιάς μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη-σημείο αναφοράς στην επίθεση της ομάδας του Τζιοβάνι Στρόπα. Και για αυτόν τον λόγο αυτές τις ημέρες υπάρχουν διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του από τους «σατανέλι».

Οπως αναφέρουν πηγές στην Ιταλία, η Φότζια έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αστέρα Τρίπολης. Η οποία προβλέπει εξάμηνο δανεισμό του Ελληνα στράικερ, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι και εφόσον εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή της στη Serie B.

Μία προσφορά που λέγεται ότι αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό από τους Αρκάδες. Διότι στην Τρίπολη δεν είναι βέβαιοι εάν θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό που θα προκύψει στην επίθεσή τους. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι απομένουν μόλις 4 ημέρες για να κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Από την πλευρά του ο Μανιάς φέρεται να μην έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στη Φότζια και τη Serie B. Καθώς είναι δεδομένο ότι ο ιταλικός σύλλογος μπορεί να υπερκαλύψει το συμβόλαιό του και να του προσφέρει πολύ υψηλότερη αμοιβή από αυτήν που λαμβάνει στον Αστέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ