Ολυμπιακός : Το πλάνο του Γκαρθία για την Τρίπολη

Ολυμπιακός : Το πλάνο του Γκαρθία για την Τρίπολη

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους στην Τρίπολη. Ο Ισπανός ετοιμάζει τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα τον Αστέρα στην Τρίπολη και οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν  την προετοιμασία τους με την προπόνηση του Σαββάτου. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του και το σημαντικό νέο για τον Ολυμπιακό, είναι η επιστροφή του Οτζίτζα Οφόε.

Ο 44χρονος προπονητής των ερυθρόλευκων έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως σκέφτεται να πραγματοποιήσει τέσσερις τουλάχιστον αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Το πιθανότερο σχήμα

Σε ότι αφορά την βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα, όλα δείχνουν πως θα είναι η ακόλουθη. Τερματοφύλακας ο Προτό ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Φιγκέιρας. Στο κέντρο άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδος θα είναι ο Σισέ αλλά φαίνεται πως ο Ένγκελς θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Ο Βέλγος δεν είχε παίξει στο Κύπελλο εναντίον της ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως ο Γκαρθία θα δώσει θέση βασικού στον νεαρό στόπερ, αφήνοντας στον πάγκο τον Αλμπέρτο Μποτία.

Επιστροφή Ταχτσίδη

Ο Αλεξί Ρομαό θα είναι ξανά στην βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά δίπλα στον Τογκολέζο θα είναι πιθανότατα ο Ταχτσίδης. Ο Έλληνας μέσος είχε κάνει πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην Λαμία και είναι πιο ξεκούραστος σε σχέση με τον Γκιγιόμ Ζιλέ, καθώς ο τελευταίος είχε παίξει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Φορτούνης θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου και οι ερυθρόλευκοι ποντάρουν πολλά στον διεθνή μέσο και στον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα.

Βασικοί Ανσαριφάρντ – Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς θα είναι όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα εναντίον του Αστέρα (έπαιξε σαν αλλαγή απέναντι στην Ένωση), με τον Βέλγο να έχει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ στην δεξιά πλευρά θα παίξει ο Μάριν. Σε ότι αφορά την κορυφή της επιθετικής γραμμής των πρωταθλητών, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα επιστρέψει στη βασική εντεκάδα. Ο Ιρανός σέντερ φορ δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς είχε κάποιες μικροενοχλήσεις αλλά τώρα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί.

Θα πάρει χρόνο ο Οτζίτζα

Ο Γκαρθία δεν σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Οτζίτζα στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα. Όλα όμως δείχνουν ότι ο Βέλγος μέσος θα πάρει χρόνο συμμετοχής, σαν αλλαγή, καθώς ακολουθεί το πολύ σημαντικό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Ανάλυση και στατικές φάσεις

Ο Όσκαρ Γκαρθία έδωσε και πάλι ιδιαίτερη έμφαση στην ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του αντιπάλου των ερυθρόλευκων. Ο Ισπανός προπονητής έδωσε οδηγίες στους παίκτες του ζητώντας ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση, ενώ για ακόμα μια φορά η προπόνηση είχε πολλές στατικές φάσεις. Ο Γκαρθία δίνει μεγάλη βαρύτητα στο συγκεκριμένο θέμα και όπως φάνηκε και στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ότι έχουν δουλέψει πολύ καλά στον συγκεκριμένο τομέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ