Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι ετοιμάζει για ενδεκάδα τον Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι ετοιμάζει για ενδεκάδα τον Μαουρίσιο

Ο Βραζιλιάνος μέσος προβάρει φανέλα βασικού για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο παρότι είναι ανέτοιμος, αφού ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει εναλλακτικές για τη μεσαία γραμμή.

Η λειψανδρία στη μεσαία γραμμή και η ποιότητα του Μαουρίσιο, αναγκάζουν τον Λάζλο Μπόλονι να σκεφτεί τη χρησιμοποίηση του στην ενδεκάδα του σαββατιάτικου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο. Διότι υπό άλλες συνθήκες, ο Βραζιλιάνος μέσος θα έπαιζε ως αλλαγή, αφού ακόμα δεν είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο Μαουρίσιο διατήρησε τη φυσική κατάσταση του σε καλά επίπεδα, παρότι δεν συμμετείχε σε κανονική προετοιμασία και εντάχθηκε στον Παναθηναϊκός στις αρχές Οκτωβρίου. Ωστόσο, ο 32χρονος χαφ χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο 100% της φόρμας του και σίγουρα δεν έχει ρυθμό αυτή την εποχή.

Από την άλλη, ο Μπόλονι κοιτάζει το δυναμικό του και δεν βλέπει λύσεις για τον «άξονα». Οι Γιασίν Αγιούμπ και Λούκας Βιγιαφάνιες, οι οποίοι προορίζονταν για βασικοί, παραμένουν στα «πιτς». Ο Μπουζούκης μοιάζει ντεφορμέ, ενώ οι Αλεξανδρόπουλος και Σερπέζης δεν έχουν εμπειρία.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπόλονι σκέφτεται σοβαρά να αρχίσει στην ενδεκάδα τον Μαουρίσιο. Ασφαλώς, ο Ρουμάνος αντιλαμβάνεται ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αδυνατεί να παίξει 90 λεπτά και θα τον αντικαταστήσει στη διάρκεια του ματς. Όμως, ίσως είναι μία επιλογή που ο Μπόλονι θα πάρει υποχρεωτικά, ελλείψει εναλλακτικών.

Διαφορετικά, είναι δεδομένο ότι ο Μαουρίσιο θα περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή. Ο Μπόλονι θα εμπιστευτεί για το αρχικό σχήμα έναν εκ των Αλεξανδρόπουλου και Σερπέζη για να πλαισιώσει τον Κουρμπέλη, με επικρατέστερο τον πρώτο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ