Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Μάτος (pic)

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Μάτος (pic)

Ο Λέο Μάτος ετοιμάζει βαλίτσες για τη Βραζιλία προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Βάσκο ντα Γκάμα, καθώς όπως φαίνεται θα πάρει και το «οκ» του Ιβάν Σαββίδη.

Σύντομη ήταν η επιστροφή του Λέο Μάτος στην ομάδα του ΠΑΟΚ καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός ετοιμάζεται να αφήσει την Θεσσαλονίκη για να επιστρέψει μόνιμα στην Βραζιλία.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr ο 34χρονος ποδοσφαιριστής δέχθηκε πρόταση από την Βάσκο ντε Γκάμα για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Βραζιλίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Μάτος την αποδέχθηκε όμως έπρεπε πρώτα να ενημερώσει και την διοίκηση για την εξέλιξη.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε σχετική επικοινωνία χθες (22/10) το βράδυ με τον Ιβάν Σαββίδη, στον οποίον εξέθεσε τα γεγονότα αλλά και την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους. Ο ίδιος θέλει να βρίσκεται κοντά σε συγγενικό του πρόσωπο που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Ιβάν Σαββίδης, αν δεν το έχει κάνει ήδη, αναμένεται να δώσει την συγκατάθεση του και ο Λέο Μάτος να φύγει από τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι ο Μάτος προανήγγειλε τη μεταγραφή του απαντώντας σε κάποια μηνύματα οπαδών της Βάσκο ντε Γκάμα στο Instagram γράφοντας «έρχομαι»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ