Οριστικό: Υπέγραψε ο Σεμέδο έως το 2024 – Τον «χρύσωσε» ο Μαρινάκης

Οριστικό: Υπέγραψε ο Σεμέδο έως το 2024 – Τον «χρύσωσε» ο Μαρινάκης

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε «χρυσή» επέκταση συμβολαίου έως το 2024.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε την αποκάλυψη της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Ρούμπεν Σεμέδο για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, δεν πρόκειται απλά για συμφωνία. Αλλά οριστική ανανέωση. Επίσημη και… υπογεγραμμένη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλες αυτές τις ημέρες η διοίκηση του Ολυμπιακού βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ατζέντη του Σεμέδο. Και στις αρχές της εβδομάδας οριστικοποιήθηκε η συμφωνία. Ο Ουλίσες Σάντος ήρθε στην Ελλάδα την Πέμπτη και σήμερα ήταν όλα έτοιμα για να τελειώσει και τυπικά το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πορτογάλου στόπερ. Και έτσι έγινε.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το τέλος της προπόνησης και έβαλε την υπογραφή του στη νέα συμφωνία που του προσέφερε η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Μια συμφωνία που ο ίδιος δέχθηκε με τεράστια ικανοποίηση και χαρά, καθώς διαπίστωσε ότι όσα του είχαν πει από τη διοίκηση, τηρήθηκαν στον απόλυτο βαθμό.

Οπως είχε αποκαλύψει to10.gr, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αρνηθεί την πώληση του Σεμέδο στην Μπενφίκα. Και παρά τις συνεχόμενες πιέσεις της πορτογαλικής ομάδας, όταν οι Αετοί ανέβασαν την προσφορά τους πάνω από τα 11.000.000 €, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού απαίτησε πάνω από 20.000.000 για να τον δώσει. Στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι ουσιαστικά δεν είναι προς πώληση.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Σεμέδο υπέγραψε ένα συμβόλαιο που τον έκανε πανευτυχή. Διότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε να καλύψει τις απαιτήσεις του. Δίνοντάς του τα χρήματα που προέβλεπε η πρόταση που του είχε καταθέσει η Μπενφίκα. Με το συμβόλαιό του να ξεκινάει από τα 1.2 εκατ. ευρώ και με κλιμακωτές αποδοχές να φτάνει έως το 1.5 εκατ. ευρώ. Συμβόλαιο στο οποίο προβλέπονται και σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός έκλεισε ιδανικά ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της σεζόν. Κράτησε τον βασικό του κεντρικό αμυντικό. Και τον κράτησε  απόλυτα ικανοποιημένο και  χαρούμενο. Με τους χειρισμούς του Βαγγέλη Μαρινάκη στη συγκεκριμένη υπόθεση να δείχνουν τις διαθέσεις του Ολυμπιακού και του διοικητικού ηγέτη του και για τη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ