Η ομάδα του Μπέκαμ έκανε επίσημη πρόταση για τον Λοβέρα – 8.000.000 € ζήτησε ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Μπέκαμ έκανε επίσημη πρόταση για τον Λοβέρα – 8.000.000 € ζήτησε ο Ολυμπιακός

Η Ιντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Μάξι Λοβέρα, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά.

Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό πριν έναν χρόνο. Μετά από υπόδειξη του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μάξι Λοβέρα -περί ου ο λόγος- κόστισε σχεδόν 3.500.000 € στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι. Στα 20 του χρόνια πέρασε για πρώτη φορά τα σύνορα της Αργεντινής και του Ροσάριο. Και παρότι πέρασε μια σεζόν προσαρμογής στη νέα του ομάδα, τη νέα ζωή και τον νέο τρόπο ποδοσφαίρου, πραγματοποίησε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ.

Ο 21χρονος (09/03/1999) Αργεντινός μπορεί να μην έθελξε με την παρουσία του, αλλά ο συνδυασμός ηλικίας, ταλέντου και προοπτικής, δεν περνάει απαρατήρητος από σημαντικούς συλλόγους. Και για αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, πριν από λίγες ημέρες έφτασε επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πώλησή του.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση ήταν ύψους 3.000.000 € και εστάλη από την Ιντερ Μαϊάμι. Την ομάδα που δημιούργησε ο Ντέβιντ Μπέκαμ στην Αμερική και αγωνίζεται στο εθνικό πρωτάθλημα (MLS) των ΗΠΑ. Μια πρόταση, ωστόσο, που δεν έκανε καν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μπουν στον κόπο να διαπραγματευτούν.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε στους Αμερικανούς ότι για να συζητήσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο συζήτησης για την πιθανότητα παραχώρησης του Λοβέρα, θα πρέπει να πέσει στο τραπέζι ένα ποσό που θα ξεκινάει από τα 8.000.000 €. Ποσό το οποίο η διοίκηση των Πειραιωτών κρίνει ότι ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του Αργεντινού επιθετικού, βάσει ηλικίας, ταλέντου, θέσης, προοπτικής κλπ.

Οι Αμερικανοί είχαν ισχυριστεί ότι μπορεί να επιστρέψουν με νέα πρόταση, που θα περιλαμβάνει και περισσότερα χρήματα, αλλά και πιθανόν κάποια μορφή συνιδιοκτησίας ή θα προτείνουν στον Ολυμπιακό να διατηρήσει ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη, ωστόσο, επειδή το μεταγραφικό παράθυρο στις ΗΠΑ αργεί να κλείσει (29/10), τίποτε δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λοβέρα φέτος, μετά και την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και την άφιξη του Μπρούμα, έμεινε εκτός λίστας Champions League από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός του έχει ξεκαθαρίσει ότι τον υπολογίζει. Μάλιστα του έχει μιλήσει πολλάκις κατ’ ιδίαν και του έχει εξηγήσει ότι σκοπεύει φέτος να τον χρησιμοποιεί συχνά και πίσω από τον επιθετικό, όπου πιστεύει ότι μπορεί να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός δεν δείχνει καμία διάθεση να χάσει ένα «περιουσιακό στοιχείο» του, σε τόσο νεαρή ηλικία και δεδομένη ποιότητα και ταλέντο. Τουλάχιστον όχι χωρίς να καρπωθεί την πραγματική αξία του ποδοσφαιριστή. Την πραγματική υπεραξία που καθορίζει ο νόμος της αγοράς για ένα τόσο ταλαντούχο παιδί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ