Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 1-0

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 1-0

Ο Μπαράλες σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι, κέρδισε την αποβολή του Σελίμοβιτς και οδήγησε τον Αστέρα στη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ.

Με πρωταγωνιστή τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο Αστέρας Τρίπολης λύγισε τον μαχητικό ΟΦΗ με 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν αυτός ο οποίος κέρδισε πέναλτι από τον Σελίμοβιτς στο 70′ και το αξιοποίησε σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ εφτά λεπτά αργότερα (77′) κέρδισε την αποβολή του Βόσνιου στόπερ. Ο Σελίμοβιτς έσπρωξε εκτός φάσης τον Μπαράλες και ο διαιτητής τον απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη.

Με αυτή τη νίκη ο Αστέρας ανέβηκε στους 10 βαθμούς μετά από πέντε παιχνίδια, πέτυχε το 3Χ3 στην έδρα του και τη δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση μετά το «διπλό» επί της Λάρισας την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ έχει ένα ματς λιγότερο, στην Αρκαδία.

Ο ΟΦΗ είχε οχτώ απουσίες, οι οποίοι αυξήθηκαν στους 10 για το επόμενο ματς, αφού ο Ναμπί τραυματίστηκε, ενώ ο Σελίμοβιτς θα εκτίσει ποινή λόγω της αποβολής του. Παρόλα αυτά, το σύνολο του Γιώργου Σίμου πάλεψε για το καλύτερο δυνατό και είχε ευκαιρία λίγο πριν το φινάλε να ισοφαρίσει με τον Γρίβα.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Μπ. Φερνάντεθ(53′ Μουνάφο), Βαλιέντε(69′ Ιγκλέσιας), Σίτο(69′ Ρέτζις), Ριέρα(53′ Λουίς Φερνάντεθ), Τίλικα(90′ Γκόμες), Μπαράλες

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης(66′ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Σακόρ, Στάρτζεον, Σαρδινέρο(84′ Γκαργκαλατζίδης), Ναμπί(38′ Μπαλογιάννης), Γιάννου(66′ Γρίβας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ