Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0 : Το ντέρμπι του Αυλωνίτη (vid)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0 : Το ντέρμπι του Αυλωνίτη (vid)

Σαν σήμερα το 2014, ο Τάσος Αυλωνίτης έβαλε το δικό του όνομα στους σκόρερ των ντέρμπι «αιωνίων», καθώς πέτυχε γκολ μόλις 2 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Ολυμπιακός διψούσε για εκδίκηση. Λίγους μήνες πριν, ο Παναθηναϊκός είχε φύγει θριαμβευτής από το «Γ. Καραϊσκάκης» με το επιβλητικό 3-0. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη ρεβάνς τους. Ένα φθινοπωρινό βράδυ του 2014. Σαν σήμερα, στις 26 Οκτωβρίου.

Οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν τους «πράσινους» στο κατάμεστο Καραϊσκάκη για ένα ακόμη ντέρμπι «αιωνίων», μεταξύ των δύο πιο πετυχημένων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε εκείνο το ματς, υπήρξε ένας μη αναμενόμενος πρωταγωνιστής, ο οποίος έκρινε το αποτέλεσμα. Ο λόγος για τον Τάσο Αυλωνίτη. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μπήκε ως αλλαγή στο 57′ στη θέση του Αλμπέρτο Μποτία και δύο λεπτά μετά σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κεφαλιά!

Ο Αυλωνίτης με αυτόν τον τρόπο έγινε ήρωας για τον Ολυμπιακό σε αυτό το ματς, στρέφοντας δικαιολογημένα όλα τα βλέμματα πάνω του εκείνη τη βραδιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Μποτία (57 ` λ.τρ. Αυλωνίτης), Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (75′ Κασάμι), Ντομίνγκες (87′ Φουστέρ), Αφελάι, Μήτρογλου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69′ λ .τρ. Μέντες), Λαγός (74′ Δώνης), Ζέκα, Ατζαγκούν, Μπούι (63′ Πέτριτς), Πράνιτς, Καρέλης

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ