ΠΑΟΚ : Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Ελ Καντουρί και Κρέσπο

ΠΑΟΚ : Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Ελ Καντουρί και Κρέσπο

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Αμπέλ Φερέιρα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (26/10).

Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί επέστρεψαν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και πλέον προπονούνται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Όπως επίσης και ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις.

Πολύ ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ είναι το γεγονός πως το απουσιολόγιο είναι «λευκό», εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Γρανάδα στην Ισπανία την ερχόμενη Πέμπτη (29/10, 19:55), για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Κορύφωση στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα κόντρα στην Γρανάδα το πρωί της Δευτέρας (26.10) στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση ήταν υψηλής έντασης και αφορούσε κατά κύριο λόγο τον τομέα της φυσικής κατάστασης. Αρχικά δρομικές ασκήσεις και ανοίγματα, στη συνέχεια παιχνίδι κατοχής και στο φινάλε τουρνουά τριών ομάδων.

Οι Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Κάρολ Σφιντέρσκι προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, με το ιατρικό δελτίο να είναι λευκό.

Την Τρίτη (26.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το πρωί της Τετάρτης (28.10) αναχωρεί για Ισπανία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ