ΠΑΟΚ : Από Γρανάδα… Αγρίνιο

ΠΑΟΚ : Από Γρανάδα… Αγρίνιο

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεχάσουν για πέντε ημέρες τη Θεσσαλονίκη καθώς από τη Γρανάδα θα μεταβούν στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση της Κυριακής (1/11) με τον Παναιτωλικό. Στο Άκτιο θα περιμένει την αποστολή του Δικεφάλου Ειδικό κλιμάκιο για να υποβάλει σε τεστ Covid τους ανθρώπους της ομάδας.

Το πρωί της Τετάρτης (28/10) η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πετάξει με πτήση τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη για τη Γρανάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ισπανική ομάδα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Λόγω των πολλών κρουσμάτων που υπάρχουν στην συγκεκριμένη πόλη αποφασίσθηκε όσοι ταξιδέψουν στη Γρανάδα να είναι πολύ προσεκτικοί.

Οι βόλτες στην πόλη απαγορεύτηκαν με την αποστολή να ακολουθεί πιστά την διαδρομή ξενοδοχείο-γήπεδο-αεροδρόμιο. Οι Ασπρόμαυροι δεν θα επιστρέψουν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα διανυκτερεύσουν στην ισπανική πόλη και το πρωί της Παρασκευής (30/10) θα προπονηθούν σε γήπεδο της περιοχής και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Ελλάδα.

Τεστ στο Άκτιο

Το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή του ΠΑΟΚ δεν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα πάει στο Άκτιο κι από εκεί οδικώς για το Αγρίνιο, καθώς την Κυριακή (1/11) στις 17:15 θα παίξει με τον Παναιτωλικό. Το Σάββατο το πρωί θα κάνει προπόνηση στο Αγρίνιο, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα ανηφορίσει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Την αποστολή του ΠΑΟΚ θα περιμένει Ειδικό κλιμάκιο στο αεροδρόμιο στο Ακτιο ώστε όλοι όσοι ταξιδέψουν από την Ισπανία να κάνουν το τεστ που θα βγει μέσα σε 24 ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ