Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Πρίγκιπα – Ο ρόλος του σε Νότιγχαμ και Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Πρίγκιπα – Ο ρόλος του σε Νότιγχαμ και Ολυμπιακό

Ο Λουί Ντουκρουέ ανακοινώθηκε από την Νότιγχαμ, αλλά θα έχει ρόλο και στον Ολυμπιακό - Επιβεβαιώθηκε απόλυτα το ρεπορτάζ του «10» για τον Πρίγκιπα.

Την πρόσληψη του Λουί Ρομπέρ Πολ Ντουκρουέ ως σύμβουλο επί των διεθνών θεμάτων ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για τον γιο της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό, ο οποίος εκτός από τον βρετανικό σύλλογο, θα εργάζεται και για τον Ολυμπιακό, έχοντας τον ίδιο ρόλο και στην ομάδα του Πειραιά.

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαίωσε απόλυτα το ρεπορτάζ του «10», το οποίο στις 24 Σεπτεμβρίου σας είχε αποκαλύψει ότι ο Πρίγκιπας Λουί Ντουκρουέ θα αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό, αλλά και στην βρετανική ομάδα.

Ο αγαπημένος ανιψιός του Αλβέρτου ΙΙ είχε παρακολούθησε από κοντά το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ομόνοια για τα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια είχε δειπνήσει με τον ηγέτη των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ντουκρουέ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην Μονακό, ενώ όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα «θεωρείται εξαιρετικά ικανός και ευφυής, είναι βαθιά μορφωμένος και παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 27 ετών, έχει ήδη επιδείξει ηγετικές ικανότητες».

Ο Ολυμπιακός εντάσσει στο δυναμικό του ένα εκλεκτό μέλος της βασιλικής οικογένειας των Γκριμάλντι, γεγονός που αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τα άλματα προόδου που έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά την τελευταία δεκαετία, όπως επίσης τον σεβασμό, αλλά και την εκτίμηση που απολαμβάνουν οι Ερυθρόλευκοι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ανακοίνωση της βρετανικής ομάδας για την πρόσληψη του Ντουκρουέ:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Λουί Ντουκρουέ, ο οποίος προσελήφθη από τον σύλλογο ως σύμβουλος επί των διεθνών θεμάτων.

Ο Ντουκρουέ εργάστηκε πέντε χρόνια στη Μονακό ως βοηθός του αντιπροέδρου, αλλά και ως γενικός διευθυντής. Θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για να βοηθήσει στην διεύρυνση της παρουσίας του συλλόγου σε περισσότερα μέρη του κόσμου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ