ΠΑΟΚ : Η τιμή του Άμπελ Φερέιρα μειώθηκε στο 1/4

ΠΑΟΚ : Η τιμή του Άμπελ Φερέιρα μειώθηκε στο 1/4

Ο ΠΑΟΚ αγόρασε τον Πορτογάλο προπονητή από τη Μπράγκα για 2 εκατομμύρια ευρώ και ετοιμάζει να τον πουλήσει στην Παλμέιρας με μόλις 600.000 ευρώ.

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να πληρώσει 2 εκατομμύρια ευρώ στη Μπράγκα το καλοκαίρι του 2019, για να αγοράσει τον Άμπελ Φερέιρα, είχε φανταστεί μία διαφορετική εξέλιξη για τον Πορτογάλο προπονητή. Τόσο πολύ πίστευε στον Φερέιρα ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, που είχε προβλέψει στο συμβόλαιο του ρήτρα εξαγοράς 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως, ο Άμπελ δεν κατάφερε να ξορκίσει το… φάντασμα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Τούμπα, ούτε και να δικαιώσει (χωρίς απόλυτα δική του ευθύνη) τις υψηλές προσδοκίες. Ο ΠΑΟΚ απώλεσε τα κεκτημένα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχασε «σβηστά» από τον Ολυμπιακό και πήρε τη δεύτερη θέση και το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League επειδή η ΑΕΚ δεν υπέβαλλε ένσταση.

Η αξία του 42χρονου προπονητή μειώθηκε τόσο πολύ στη Θεσσαλονίκη, ώστε ο ΠΑΟΚ τον πουλάει όσο-όσο… Όπως αναφέρει η έγκυρη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Gazzetta Esportiva», η Παλμέιρας θα καταβάλλει μόλις 600.000 ευρώ αντί της ρήτρας. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν ιδιαίτερα διαλλακτικοί στις συζητήσεις.

Η κατάληξη του Άμπελ είναι ενδεικτική της γενικότερης οικονομικής διαχείρισης στην Τούμπα. Ο προπονητής του Δικεφάλου μέσα σε 16 μήνες, θα πουληθεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο ¼ της τιμής στην οποία αποκτήθηκε και δεν θα φτάσει ποτέ στο αντίτιμο των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ