Παναθηναϊκός : Μολό, ο «καμικάζι» του Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Μολό, ο «καμικάζι» του Μπόλονι

Σε ένα ρόστερ που πάσχει από έλλειψη αυτοπεποίθησης, ο Λάζλο Μπόλονι ψάχνει στον Γιοάν Μολό τον ποδοσφαιριστή με την άγνοια κινδύνου.

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι νέος στον Παναθηναϊκό και ανέλαβε τα καθήκοντα του σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία. Είναι λογικό ο Ρουμάνος προπονητής να αναζητά στηρίγματα στη δουλειά του και διόλου παράξενο που πρώτα στράφηκε σε έναν άνθρωπο που γνώριζε από τη Γαλλία: τον Γιοάν Μολό.

Για τον Μολό, ο Μπόλονι εμφανίστηκε σαν σωτήρας. Ο Γάλλος εξτρέμ δεν είχε καμία τύχη να παίξει υπό τις οδηγίες του Ντάνι Πογιάτος και απλώς περίμενε τη λήξη του συμβολαίου του. Αντίθετα, με τον Μπόλονι ο 32χρονος επιθετικός επανήρθε δριμύτερος και πήρε χρόνο στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.

Με τους άλλους εξτρέμ να μην ενθουσιάζουν με τη απόδοση τους, ο Μπόλονι σκέφτεται σοβαρά να αρχίσει βασικό τον Μόλο. Ξέρει την ποιότητα και τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή, όπως και τον εγωισμό του. Αλλά και την τρέλα που τον διακρίνει και εξαιτίας της οποίας ο Μολό δεν έκανε καριέρα.

Όμως, ο Μπόλονι προσπαθεί να αναταράξει τα αποδυτήρια. Να εμφυσήσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Να αντιστρέψει την απογοήτευση, τον φόβο. Ο Μολό από τον χαρακτήρα του δεν πτοείται από αυτά και μπορεί να λειτουργήσει σαν «καμικάζι» για την αντιστροφή του κλίματος. Μπορεί να είναι «ωρολογιακή βόμβα», αλλά από την άλλη ο Μολό σε ένα τέτοιο timing ίσως να αποδειχτεί χρήσιμος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ