ΠΑΟΚ : Επικρατέστερο φαβορί για αντί- Αμπέλ ο Γκαρσία

ΠΑΟΚ : Επικρατέστερο φαβορί για αντί- Αμπέλ ο Γκαρσία

Ο Δικέφαλος προετοιμάζεται για την «μετά-Φερέιρα» εποχή και ο Πάπλο Γκαρσία δείχνει να κερδίζει αρκετούς πόντους για την διαδοχή του.

Τις τελευταίες ώρες, τα δημοσιεύματα από Βραζιλία, θεωρούν σίγουρη την μετακίνηση του Αμπέλ Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ στην Παλμέιρας. Συγκεκριμένα, ο βραζιλιάνικος σύλλογος θα καταβάλλει το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο κόουτς. Μάλιστα, το σημερινό (29/10, στις 22:00) παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στη Γρανάδα, φαίνεται πως θα είναι το τελευταίο του στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Στο στρατόπεδο του ελληνικού συλλόγου, κοιτάνε την επόμενη μέρα και ήδη έχουν στην λίστα τους, τρεις υποψηφίους για την άκρη του πάγκου. Ωστόσο, το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία, δείχνει να παίρνει σημαντικό προβάδισμα.

Ο 43χρονος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, βρίσκεται από το 2016 στο «τιμόνι» της Κ19 της ομάδας και η πορεία της, τον φέρνει αρκετά κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στο ανδρικό τμήμα. Ακόμα, ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει τονίσει αρκετές φορές την επιθυμία του να αναλάβει τον Δικέφαλο ενώ είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο κοινό του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος είναι η εξαετή παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου μέτρησε έξι τέρματα και 15 ασίστ σε διάστημα 153 συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις. Οι οριστικές αποφάσεις, θα παρθούν μετά το αποψινό ματς απέναντι στη Γρανάδα για το Europa League, ωστόσο όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως ο Γκαρσία θα είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ