Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 87'. Διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για την απόφαση του Θάνου να δώσει πέναλτι στην μονομαχία του Βαρέλα με τον Μιχάι.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, με πέναλτι που εκτέλεσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Μια απόφαση του διαιτητή Θάνου που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Παναιτωλικού, καθώς ο Βαρέλα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, μετά από αλληλοτραβήγματα με τον Μιχάι.

Υπόδειξη αυστηρή, αν και ο Βαρέλα πέφτει όταν πια ο Μιχάι τον αφήνει. Αλλά πάντως υπόδειξη, που έκρινε έναν αγώνα. Τα υπόλοιπα, διότι θα υπάρξουν τέτοια, τις επόμενες ημέρες.

Για ένα ματς στο οποίο ο Παναιτωλικός είχε καταφέρει αφενός να εγκλωβίσει τον ΠΑΟΚ και αφετέρου να τον απειλήσει. Από το 3′, όταν και ο Κάμπος έκανε ατομική προσπάθεια και ο Κυριακίδης έδιωξε, ο ΠΑΟΚ έκανε ξανά φάση στο 40′, με τον Πρίγιοβιτς που σούταρε πολύ άουτ. Και στο 45′, όταν ο Μπίσεσβαρ σέρβιρε και ο Κάμπος αστόχησε τη μεγαλύτερη φάση.

Στο ενδιάμεσο; Υπήρχε μόνο Παναιτωλικός. Στο 8′ ο Κλέσιο σούταρε άουτ. Στο 16′ ο Μάζουρεκ βιαστικά έκανε το ίδιο. Στο 27′ το πλασέ του Τσοκάνη απομακρύνθηκε. Στο 42′, κυρίως τότε, ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ το τετ α τετ του Κλέσιο. Ο ΠΑΟΚ τα είχε δύσκολα, αλλά αφού δεν μπήκε τότε, πότε θα έμπαινε.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να καταλαβαίνει τι πάει να του συμβεί από το 60′ και μετά. Κυρίως ο Μπίσεσβαρ, δηλαδή, που με τις ενέργειές του πίεζε. Όπως στο 64′, όταν σούταρε, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε την μπάλα που είχε κοντράρει. Ο Μπίσεσβαρ και ο Μιχάι. Στο 64′ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, που δεν δόθηκε γιατί ήταν πολύ κοντά.

Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα. Δεν το έκανε στη διπλή επέμβαση του Κυριακίδη στο 67′, σε Μάτος και Πρίγιοβιτς, δεν το έκανε όταν και πάλι οι δυο τους απείλησαν, αλλά ο Ροντρίγκεζ χάλασε τα σχέδια. Λίγο αργότερα, τα έφτιαξε ο Μιχάι, με το πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη.

Το κλειδί: Σίγουρα το πέναλτι του Μιχάι. Αλλά και το πρώτο ημίχρονο. Διάστημα στο οποίο ο Παναιτωλικός δεν σκόραρε, στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Απέναντι σε έναν πολύ ευάλωτο ΠΑΟΚ.

Το 10άρι: Ο Μπίσεσβαρ. Μπήκε κατά λάθος στο ματς, λόγω του τραυματισμού του Ελ Καντουρί και ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Έφτιαξε φάσεις, τελείωσε φάσεις, απείλησε, έδειξε ότι είναι ακόμα πολύτιμος.

Στον πάγκο: Παράδοξο έτσι, αλλά ο σκόρερ. Ο Πρίγιοβιτς πέτυχε το γκολ της νίκης, βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μακριά από την Τούμπα, αλλά η εμφάνισή του ήταν που έκανε την ομάδα του να μην μπορεί να σκοράρει.

Γιατί κόουτς: Ο Τραϊσνός Δέλλας έχει συμμαζέψει πάρα πολύ τον Παναιτωλικό. Έλειψε η τύχη στο τέλος, άντε το καθαρό μυαλό από τον Μιχάι. Αλλά ο Παναιτωλικός, με τον τρόπο που στάθηκε μέχρι το 60′, άξιζε να πάρει κάτι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ – ΠΑΟΚ
Γήπεδο: Αγρίνιο
Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος
Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια, Αντώνιος Καρατζίκας
Γκολ: 87′ Πρίγιοβιτς (πεν.)
Κίτρινες: Κλέσιο, Μαρινάκης, Βασιλούδης, Ροντρίγκες, Μιχάι / Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ
Κόκκινες:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ροντρίγκες (89′ Βακράκος), Μάσουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο (68′ Βασιλούδης), Ντίας (81′ Χαντάιας), Πάουλο, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (77′ Σάκχοφ), Κάμπος, Ελ Καντουρί (21′ Μπίσεσβαρ), Λημνιός (57′ Μακ), Πρίγιοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ