Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού

Η ομάδα του Αγρινίου γνώρισε άλλη μια ήττα στην έδρα της αυτή την φορά από τον ΠΑΟΚ με γκολ του Πρίγιοβιτς.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα που είχε ως στόχο τον βαθμό της ισοπαλίας δεν κατάφερε να τον κερδίσει καθώς στο 85ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι μετά από τράβηγμα του Μιχάι πάνω στον Βαρέλα

Κυριακίδης: Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις και προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του. Ακόμα και στην εκτέλεση του πέναλτι από τον Πρίγιοβιτς έπεσε στην σωστή πλευρά.

Μιχάι: Ο νεαρός αμυντικός που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τις τοποθετήσεις που είχε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και σωστές μεταβιβάσεις. Στην φάση του 85ου λεπτού, όμως έκανε το λάθος,  κράτησε τον Βαρέλα, στερώντας από την ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ροντρίγκες: Έκανε αρκετά λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα, στη συνέχεια όσο περνούσε ο χρόνος βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι του

Τσοκάνης: Νίκησε αρκετές φορές στο «ένας με έναν» παίκτη του ΠΑΟΚ. Αρκετές φορές βγήκε μπροστά θέλοντας να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Μαρινάκης: Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο να κρατήσει μακριά του Κάμπος και Βιεϊρίνια, όταν όλος ο ΠΑΟΚ έβγαινε από την δεξιά πλευρά του Παναιτωλικού

Πάουλο: Ο δυναμικός μέσος του Παναιτωλικού έδωσε πολλές μάχες στο κέντρο προσπαθώντας ν’ αποτρέψει τους μέσους του ΠΑΟΚ να κάνουν παιχνίδι από τον άξονα.

Κλέσιο: Λίγα πράγματα από τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια και να ηρεμήσει το παιχνίδι για την ομάδα του.

Μάζουρεκ: Αρκετά κινητικός ο Αργεντινός μέσος σε όλο το παιχνίδι. Από τα δικά του πόδια βγήκαν οι όποιες αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού στο δεύτερο ημίχρονο.

Ρόσα: Ήταν αρκετά κινητικός με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια του και σωστές μεταβιβάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε ανασταλτικά, όταν όλος ο ΠΑΟΚ πίεζε για το γκολ.

Ντίας: Ο Ουρουγουανός μέσος όταν το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες καλές εμπνεύσεις. Στην επανάληψη χάθηκε στην μέτρια εικόνα που έβγαλαν οι γηπεδούχοι.

Μοράρ: Ο Ρουμάνος επιθετικός δεν κατάφερε να το αισθανθεί η άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ήταν καλά κλεισμένος, αλλά και μόνος του κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του.

Βασιλούδης: Αγωνίστηκε στα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του στην μεσαία γραμμή.

Χαντάκιας: Ο νεαρός αμυντικός μπήκε στο 81ο λεπτό και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ