Παναθηναϊκός : Αποδοκιμασίες από κόσμο στη Λαμία

Παναθηναϊκός : Αποδοκιμασίες από κόσμο στη Λαμία

Περίπου 20 οπαδοί του Παναθηναϊκού επιφύλαξαν υποδοχή με γιούχα και έντονες αποδοκιμασίες στην αποστολή της ομάδας όταν αυτή έφτασε στη Λαμία.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις του κόσμου του Παναθηναϊκού προς την ομάδα για την άσχημη εικόνα στο πρωτάθλημα. Μετά την Κρήτη, που υπήρξαν αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών, αλλά και το Ελευθέριος Βενιζέλος στην επιστροφή της αποστολής από το Ηράκλειο, ήταν η σειρά της Λαμίας.

Περίπου 20 φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει εν όψει του αυριανού αγώνα και με την άφιξη της αποστολής ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες.

Με φράσεις όπως «παίξτε μπάλα», «τι εικόνα είναι αυτή», «πάρτε καμιά νίκη», ο κόσμος έβγαλε και πάλι την έντονη δυσαρέσκειά του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η κατάσταση δεν ξέφυγε, με τους παίκτες να μην αντιδρούν στη γιούχα του κόσμου και να μπαίνουν στο ξενοδοχείο. Το κλίμα, πάντως, δεν είναι καλό στον Παναθηναϊκό, με τον κόσμο μετά την επίσκεψη στα μέσα της εβδομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ να επιφυλάσσει υποδοχή για… γιουχάρισμα στους ποδοσφαιριστές παραμονές του αγώνα στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ