Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη παρουσιάστηκε διαβασμένη στο Περιστέρι, περιόρισε τον Ατρόμητο και έφυγε με μεγάλο διπλό (2-0) χάρη σε γκολ των Ελευθεριάδη και Κάργα.

Ηρθε για να μείνει στη Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα και το «φώναξε» δυνατά και στο Περιστέρι! Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη πήρε μεγάλο διπλό με 2-0 επί του Ατρόμητου χάρη στα γκολ των Ελευθεριάδη και Κάργα βραχυκυκλώνοντας τους γηπεδούχους τους οποίους έπιασε στους οκτώ βαθμούς και με παιχνίδι λιγότερο. Εξαιρετικά στημένος ο ΠΑΣ, κινδύνεψε ουσιαστικά μόνο στο ξεκίνημα με το δοκάρι του Μανούσου.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι αλλά η συνέχεια ήταν αποκαρδιωτική για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μανούσος είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ σε σουτ που επιχείρησε και κάπου εκεί το παιχνίδι… τελείωσε για τον Ατρόμητο.

Ο Λεό απείλησε για πρώτη φορά στο 14′ και στο 37′ ο ΠΑΣ έκανε το 1-0. Ο Σάλιακας με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Παμλίδη, εκείνος έδωσε στον Ελευθεριάδη που σε κενή εστία σκόραρε. Το γκολ ελέγχθηκε και από το VAR και μέτρησε με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να ελέγχει το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε με τους Παμλίδη και Λεό και στο 70′ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Κάργας έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ και νίκησε τον Γιαννιώτη για το 2-0. Από κει και πέρα το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον ΠΑΣ να φτάνει κοντά και σε τρίτο γκολ αλλά ο Γιαννιώτης έσωσε στο σουτ του Κάργα.

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Στρούγγης(46′ Τομάσεβιτς), Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Χαρίσης(46′ Σάλομον), Μπουσούλατζιτς(69′ Ούμπιδες), Γκαλβάο, Χριστοδουλόπουλος(79′ Γιακουμάκης), Μανούσος, Κωτσόπουλος(64′ Μάτιτς)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καρτάλης(73′ Μπρενέρ), Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδης(46′ Λώλης), Παμλίδης(83′ Οικονομόπουλος), Λεό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ