Βόλος – ΑΕΛ 1-1

Βόλος – ΑΕΛ 1-1

Ισόπαλο έληξε το θεσσαλικό ντέρμπι – Προηγήθηκε η Λάρισα με τον Πινακά (51’), ισοφάρισε ο Βόλος με τον Δουβίκα (83’) – Με εννιά τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.

Μπέος – Κούγιας σημειώσατε «Χ» ή αλλιώς Βόλος – ΑΕΛ 1-1.

Το θεσσαλικό ντέρμπι για την 7η αγωνιστική της Superleague έληξε χωρίς νικητή, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό. Οι Βυσσινί προηγήθηκαν στο 51’ με εύστοχο πέναλτι του Πινακά, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83’ με τον Δουβίκα. Ο Βόλος μάλιστα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, αφού στο 49’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γεράσιμος Μήτογλου και στο 85’ ο Ντααν Ριένστρα με απευθείας κόκκινη.

Με τον πόντο που πήρε ο Βόλος έφτασε τους 12 σε 7 παιχνίδια και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΛ έφτασε τους 2 και είναι στην προτελευταία θέση, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 4ο λεπτό απείλησαν με τον Δουβίκα. Ο νεαρός άσος σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Νάγκι. Στο 7’ η ΑΕΛ απάντησε με τον Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά ο Σέρβος μέσος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 11’ επιχείρησε νέο σουτ, όμως, ο Γκαραβέλη μπλόκαρε.

Στο 13’ ο Ναγκί απέκρουσε το σουτ του Μαρτίνες, με τον Ουάρντα να απειλεί στο 21’ και στο 23’, χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το 25άλεπτο η ΑΕΛ ισορρόπησε το παιχνίδι και μάλιστα στο 38’ βρήκε γκολ με τον Μιλοσάβλιεβιτς.

Ο Σέρβος χαφ σκόραρε απέναντι στον Γκαραβέλη με κεφαλιά-ψαράκι, όμως, το γκολ του ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR. Λίγο πριν την ολοκλήρωσε του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια ακόμα τελική. Αυτή τη φορά με τον Φιλίπ, ο οποίος σούταρε στην κίνηση, από διαγώνια θέση, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Γκαραβέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε… φουριόζα και στο 49’ κέρδισε πέναλτι. Ο Γκαραβέλης έκανε τραγικό λάθος, η μπάλα στρώθηκε στον Πινακά, ο παίκτης της Λάρισας ανατράπηκε από τον Μήτογλου, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Βόλου.

Ο Πινακάς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Βυσσινί. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες, κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και στο 83’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Δουβίκα.

Ο Αμρ Ουάρντα με κεφαλιά-πάσα «σέρβιρε» στον νεαρό άσο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Νάγκι για το 1-1. Στο 85’ ο Βόλος έμεινε με εννιά παίκτες, όταν ο Ριένστρα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η ΑΕΛ πίεσε και προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης, αλλά δεν τα κατάφερε. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις ομάδες στο 1-1, με το θεσσαλικό ντέρμπι να λήγει χωρίς νικητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Λόπεθ): Γκαραβέλης – Ντεντάκης (69’ Γκουαροτσένα), Φεράρι, Μήτογλου, Σάντσες – Μπαριέντος, Ριένστρα – Περέα (46’ Τσοκάνης), Μαρτίνες (69’ Μπαρτόλο – 88’ Δημόπουλος), Ουάρντα – Δουβίκας (88’ Κιάκος)

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Νάγκι – Μπέρτος, Ηλιάδης (89’ Κωστή), Μιχαήλ, Φιλίπ (81’ Μαϊδανός) – Σπαρβ, Μούζεκ – Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (63’ Σεσέροβιτς), Πλατέλλας (63’ Ντουρμισάι) – Πινακάς (81’ Τόρζε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ