Κούγιας : «Οι μεγάλες ομάδες έχουν ηρεμία στις δύσκολες στιγμές»

Κούγιας : «Οι μεγάλες ομάδες έχουν ηρεμία στις δύσκολες στιγμές»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως στηρίζει τους παίκτες και τον προπονητή των «βυσσινί» μετά το 1-1 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Βόλος και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 7η αγωνιστική της Super League, με τον Αλέξη Κούγια να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της της ΑΕΛ στο Πανεθσσαλικό.

Με δήλωσή του, ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» εξέφρασε τη στήριξή του στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι φέτος η ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα άτυχη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή του:

«Ήμουν στο γήπεδο και δεν έχω δει τη φάση και δεν γνωρίζω αν το υπέροχο γκολ του Μιλοσάβλιεβιτς ήταν οφσάιντ. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι και καλό προπονητή έχουμε και καλούς παίκτες έχουμε. Σιγά σιγά γυρίζουν και οι τραυματίες.

Με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι φέτος είμαστε ιδιαίτερα άτυχοι, όμως η τύχη θα γυρίσει και θα μας δώσει βαθμούς πίσω.

Οι μεγάλες ομάδες έχουν ηρεμία στις δύσκολες στιγμές. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Μία θέση μεταξύ της 5ης και της 9ης. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε στη Λάρισα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ