Ο Σιμόες αλλάζει τις ισορροπίες

Ο Σιμόες αλλάζει τις ισορροπίες

Η επιστροφή του Πορτογάλου μέσου στη δράση και ο καθοριστικός ρόλος που μπορεί να έχει στο ντέρμπι της Κυριακής.

O Aντρέ Σιμόες επέστρεψε στη δράση απέναντι στη Λαμία μετά από περίπου ένα μήνα. Η θλάση που είχε υποστεί ο Πορτογάλος μέσος τον κράτησε εκτός για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, στο οποίο η απουσία του έγινε κάτι παραπάνω από αισθητή για την ΑΕΚ.

Άλλωστε ακόμα και με την προσθήκη του Μοράν, δεν υπάρχει στο ρόστερ της ΑΕΚ παίκτης με τα χαρακτηριστικά του 27χρονου μέσου. Ο Σιμόες είναι ένας παίκτης που φέρνει την ισορροπία που ζητά η Ένωση στη μεσαία γραμμή, καλύπτοντας πολλούς χώρους, κλέβοντας μπάλες, σταματώντας επιθέσεις και έχοντας παράλληλα τη σίγουρη πρώτη πάσα. Στοιχεία που έλειψαν από την ΑΕΚ και που η ομάδα του Χιμένεθ τα βρήκε ξανά χθες απέναντι στη Λαμία.

Ο Σιμόες έδειξε σαφέστατα πως θέλει ρυθμό και ακόμα δεν είναι στο 100%. Όμως το γεγονός πως επέστρεψε στη δράση βγάζοντας στο παιχνίδι τον γνωστό δυναμισμό που τον διακρίνει, είναι αναμφίβολα θετικό. Κυρίως ενόψει συνέχειας.

Στο ματς του Φαλήρου για το κύπελλο η απουσία του Σιμόες στον χώρο του κέντρου «φώναζε» για την ΑΕΚ. Αφού παρά το σούπερ ματς του Γαλανόπουλου αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Κονέ, κανείς από τους δύο δεν είναι «κόφτης». Ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Μοράν, που ακόμα δείχνει πως θέλει πολύ χρόνο για να βρει τα πατήματά του.

Ο Σιμόες την Κυριακή όμως αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Παίρνοντας θέση στην μεσαία γραμμή της Ένωσης και φροντίζοντας ώστε οι Κιτρινόμαυροι να μπορέσουν να ελέγξουν τον ρυθμό και να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα. Διεκδικώντας έτσι και περισσότερα πράγματα από το ματς, σε σχέση με εκείνο του κυπέλλου που προηγήθηκε. Κάτι, που εν πολλοίς στηρίζεται και στην παρουσία του 28χρονου μέσου, η απόδοση του οποίου έχει καθορίσει σε πολλά παιχνίδια και εκείνη της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ