Ρήτρα 60.000.000 € της Μπενφίκα στον Βλαχοδήμο!

Ρήτρα 60.000.000 € της Μπενφίκα στον Βλαχοδήμο!

Οι Πορτογάλοι έβαλαν τεράστια buy out στον Βλαχοδήμο, ενώ δεν προβλέπεται καμία ρήτρα προς τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση επιστροφής του στην Ελλάδα

Ένα ποσό το οποίο δείχνει πόσο πολύ υπολογίζει και πόσο πιστεύει σε αυτόν έχει βάλει η Μπενφίκα στο συμβόλαιο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, τον οποίο απέκτησε έναντι περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από τον Παναθηναϊκό.

Το buy out του Βλαχοδήμου είναι στα 60 εκατομμύρια ευρώ, κίνηση που δείχνει πως ο Βλαχοδήμος θα πάει στην Πορτογαλία προκειμένου αν όχι άμεσα, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Μπενφίκα (υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023).

Παράλληλα, μέσα στη συμφωνία δεν υπάρχει καμία ρήτρα προς τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που ο παίκτης επιστρέψει σε άλλη ελληνική ομάδα, κάτι πάντως που φαντάζει… απίθανο βάσει της ρήτρας αποδέσμευσης του Βλαχοδήμου.

Από τη συμφωνία με τους Πορτογάλους ο Παναθηναϊκός αποκόμμισε περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ, αφού το 15% των χρημάτων πήγε στη Στουτγκάρδη, πρώην ομάδα του Βλαχοδήμου. Όσο για το πότε θα αποχωρήσει, στον Παναθηναϊκό προς το παρόν δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση για το αν η Μπενφίκα αποφασίσει να τον πάρει τον Γενάρη ή το ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, προκειμένου και ο Παναθηναϊκός να έχει τον χρόνο για τη… διάδοχη κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ