Η Θύρα 7 στο πλευρό της Σάμου – Κάλεσμα για βοήθεια στο νησί και τους κατοίκους του!

Η Θύρα 7 στο πλευρό της Σάμου – Κάλεσμα για βοήθεια στο νησί και τους κατοίκους του!

Με μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, η Θύρα 7 μέσω των social media κάνει κάλεσμα σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, για να σταλούν βασικά αγαθά στους κατοίκους της Σάμου που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες!

Αυτές τις δύσκολες στιγμές, όλα τα «δευτερεύοντα» πρέπει να μένουν πίσω. Οι οπαδικές, οι πολιτικές, οι θρησκευτικές και όποιου άλλου είδους διαφορές οφείλουν να έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Διότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν την ανάγκη μας. Πραγματική ανάγκη. Διότι ο σεισμός της Παρασκευής, έχει αφήσει ανυπολόγιστες καταστροφές πίσω του. Και ανθρώπινο πόνο. Και στη Σάμο και στη Σμύρνη. Γι’ αυτό πρώτο μέλημα όλων μας, πρέπει να είναι οι άνθρωποι που αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Θύρα 7. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βγαίνουν μπροστά αυτές τις δύσκολες στιγμές και δείχνουν τον δρόμο.

Με μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, καλούν τον οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει να το πράξει. Μέσω ανάρτησής της στα social media, η Θύρα 7 κάνει κάλεσμα για να μαζευτούν τρόφιμα, χαρτικά, μάσκες, είδη ατομικής υγιεινής, σεντόνια, ρούχα, παπούτσια και να σταλούν στο πανέμορφο νησί της Σάμου το οποίο δοκιμάζεται. Βασικά αγαθά τα οποία έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή οι κάτοικοι του νησιού.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις της «Θύρας 7 Σάμου» και των Καμινίων:

«ΑΥΡΙΟ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ 19.30 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ..! ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ..!
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ :
ΜΑΣΚΕΣ , ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ , ΣΕΝΤΟΝΙΑ , ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ , ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ( ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ , ΡΥΖΙ , ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ !»

ΑΥΡΙΟ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ 19.30 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…

Δημοσιεύτηκε από Kaminia Gate 7 – Καμινια Θυρα 7 στις Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020

«Το νησί μας το οποίο πληγώθηκε τόσο πολύ με τον τελευταίο σεισμό από το οποίο χάσαμε δύο αγγελούδια…ΜΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ👌🙏🙏
Πίσω απ της κάμερες που έφυγαν υπάρχει πόνος και θλίψη.
Εκατονταδες σπίτια και πολυκατοικίες γκρεμισμένες,εκατοντάδες κόσμος σε γήπεδα αλάνες και δρόμους .
Γιαυτό λοιπόν όσοι είστε από Αθήνα και θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να στείλετε πράγματα με την πολύτιμη βοήθεια του SAMOS EXPRESS του Σαμιωτη κου Καραγιάννη ο οποιος θα συγκεντρώσει και θα στείλει ο ίδιος όλα τα αγαθα στο νησί μεσοβδόμαδα…
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΝΗΣΊ.
Χαρτικά,Μάσκες,είδη ατομικής υγιεινής, Σεντόνια, μπισκότα, μακαρόνια, αλεύρι, πουμαρό και τρόφιμα μακράς διάρκειας αλλά και ρούχα. Αντρικά παιδικά γυναικεία αλλά και παπουτσια..
Οποιοι σαμιωτες και μη, επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να τα πάνε στο samos express (Μεταφορική Καραγιάννη) απευθείας στο καταστημα στην Θεσσαλονίκης 27,Άγιος Ιωάννης Ρέντη έτσι ώστε σύντομα να φύγουν με το πλοιο της γραμμής για το νησί. .
Είναι μεγάλη μας τιμή να βοηθαμε το νησί ❤️
κοινοποιήστε όλοι ..!»

Το νησί μας το οποίο πληγώθηκε τόσο πολύ με τον τελευταίο σεισμό από το οποίο χάσαμε δύο αγγελούδια…ΜΑΣ…

Δημοσιεύτηκε από Samos 7 Club – ΘΥΡΑ 7 ΣΑΜΟΥ στις Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ