Μάθε μπαλίτσα και… φάουλ από τον Κώστα Καραπαπά (pic)

Μάθε μπαλίτσα και… φάουλ από τον Κώστα Καραπαπά (pic)

Το μήνυμα του Γ’ αντιπροέδρου και Επιχειρησιακού Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις εκτελέσεις φάουλ.

Την τιμητική τους έχουν σήμερα οι εκτελέσεις φάουλ. Με μια τέτοια κέρδισε ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Ο Νινουά στο 88’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ, που κινήθηκε προς διαφορετική κατεύθυνση και έκανε το 2-1, δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη στον Δικέφαλο του Βορρά. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τσόλακ στις καθυστερήσεις.

Την εκτέλεση φάουλ του Νινουά σχολίασε μέσω των social media ο Βασίλης Τσιάρτας. Λίγη ώρα αργότερα έκανε ανάρτηση στα social media και ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Γ’ αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και δίδαξε τον κόσμο… μπαλίτσα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«τείχος, το

Στο ποδόσφαιρο τείχος είναι το σύνολο των ποδοσφαιριστών που τοποθετούνται ως εμπόδιο ανάμεσα στην μπάλα και το τέρμα. Το τείχος το στήνει ο τερματοφύλακας.

Αόρατο τείχος, το

Σε κάποιες περιπτώσεις ένας τερματοφύλακας μπορεί να μετακινήσει το τείχος, ώστε να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο τέρμα! Το κάνει για συμπαράσταση στον επιθετικό που θέλει να σκοράρει! Διάβολε! Το γκολ είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου; Τι; Όχι;»

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ