Παναθηναϊκός : Reloaded στο 100% με τον Ολυμπιακό ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός : Reloaded στο 100% με τον Ολυμπιακό ο Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ξαναπάτησε στο χορτάρι μετά από 7,5 μήνες, αλλά ο ορίζοντας της ολικής επαναφοράς του με τον Παναθηναϊκό είναι το αιώνιο ντέρμπι.

Στη Λαμία, ο Λούκας Βιγιαφάνιες πάτησε στο χορτάρι μετά από 7,5 μήνες… Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού δεν περιορίστηκε στην ολιγόλεπτη συμμετοχή, αλλά μπήκε στο ματς με διάθεση. Ο Βιγιαφάνιες κυνήγησε το γκολ, είχε χαμένο τετ-α-τετ και δοκίμασε την τύχη του από μακρινή απόσταση.

Ο Λάζλο Μπόλονι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την όρεξη του Βιγιαφάνιες, αφού γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι για το φετινό αγωνιστικό σχέδιο του Παναθηναϊκού. Ο Μπόλονι συγκέντρωσε πληροφορίες για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή και παρακολούθησε παλαιότερα ματς στα οποία είχε αγωνιστεί. Για αυτό, ο Ρουμάνος προπονητής έχει το πλάνο του για την επαναφορά του Βιγιαφάνιες.

Κυρίως, ο Μπόλονι θέλει ο Βιγιαφάνιες να πάρει τα πάνω του με ορίζοντα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου. Ασφαλώς, υπάρχει άφθονος χρόνος μέχρι τότε. Αλλά, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του πιο ποιοτικού παίκτη του στο Φάληρο και μετά από 7,5 μήνες αποχής, το φορμάρισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο «Βίγια» θα παίξει με τον Απόλλωνα και τον Ατρόμητο και έπειτα θα δουλέψει στη διακοπή για την ολική επαναφορά.

Ο Μπόλονι έχει μιλήσει στον Βιγιαφάνιες, του έχει εξηγήσει το σκεπτικό του και ο ποδοσφαιριστής είναι απολύτως σύμφωνος. Είναι κάτι που το θέλει και ο ίδιος, ώστε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των αιωνίων όντας στο 100%.…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ