Ολυμπιακός : Πρώτη κλήση του Ραντζέλοβιτς στην Εθνική Σερβίας

Ολυμπιακός : Πρώτη κλήση του Ραντζέλοβιτς στην Εθνική Σερβίας

Ιστορική στιγμή για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, καθώς ο εξτρέμ του Ολυμπιακού κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της Σερβίας!

Ο Ολυμπιακός ανοίγει δρόμους. Ο Ελ Αραμπί κλήθηκε ξανά μετά από χρόνια στην Εθνική Μαρόκου και είναι πρωταγωνιστής. Βασικός κι αναντικατάστατος. Λόγω της καταπληκτικής του πορείας με τους «ερυθρόλευκους». Οι Σεμέδο, Σα και Ποντένσε κέρδισαν κι εκείνοι τις κλήσεις τους στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, μέσω των εξαιρετικών τους εμφανίσεων με τον Ολυμπιακό. Ο Χασάν στην Αίγυπτο. Ο Ντρέγκερ στην Τυνησία. Και πάει λέγοντας.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, εξαργυρώνει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό με μία κλήση στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Ο λόγος για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς!

Ο 23χρονος εξτρέμ βρίσκεται στις επιλογές του Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς για την Εθνική Σερβίας, εν όψει του τελικού πρόκρισης για το Euro κόντρα στην Σκωτία (12 Νοεμβρίου στο Βελιγράδι), αλλά και για τα ματς του Nations League με Ουγγαρία και Ρωσία (15 και 18 Νοέμβρη).

Πρώτη κλήση για τον «Ράντζε» στην Εθνική της χώρας του. Αυτή σίγουρα είναι μία από τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ