Ο Κουμπαράκης στο Παναθηναϊκός – Απόλλων με παρατηρητή τον Κλάτενμπεργκ

Ο Κουμπαράκης στο Παναθηναϊκός – Απόλλων με παρατηρητή τον Κλάτενμπεργκ

Ο Στέφανος Κουμπαράκης ορίστηκε να διευθύνει το εξ αναβολής ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 2η αγωνιστική, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να είναι παρατηρητής.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις δυο εξ αναβολής αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague. Πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ ορίστηκε να σφυρίξει ο Στέφανος Κουμπαράκης, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Καλαμπόκη, 4ο τον Περράκη και στο VAR τους Γκορτσίλα, Τριανταφύλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ θα είναι ως παρατηρητής ο ίδιος ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος και θα κληθεί να βαθμολογήσει τον Έλληνα ρέφερι.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι την κενή θέση που υπάρχει (λόγω της αποχώρησης του Κομίνη) διεκδικούν οι Φωτιάς, Μανούχος και Κουμπαράκης, για αυτό και ο Κλάτενμπεργκ θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το αυριανό ματς.

Τον αγώνα του ΠΑΣ με την ΑΕΛ θα διευθύνει ο Γιώργος Βρέσκας, με βοηθούς τους Τζιουβάρα, Αϊνάλη, 4ο τον Κουτσιαύτη και στο VAR τους Φωτιά, Φωτόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ