Παράσχος : «Εβδομάδα των Παθών για τον Απόλλωνα»

Παράσχος : «Εβδομάδα των Παθών για τον Απόλλωνα»

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για την αυριανή (3/11) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και το δύσκολο πρόγραμμα του Απόλλωνα.

Ως… Γολγοθά βλέπει το πρόγραμμα της Super League ο Γιώργος Παράσχος.

Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει αύριο (3/11) τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε απαιτητικά τα ματς, ενώ υπογράμμισε πως δε φοβάται ότι θα ξεμείνει από δυνάμεις η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

«Είναι μια εβδομάδα των Παθών για μας. Είχαμε το ματς με τον Ολυμπιακό, τώρα τον Παναθηναϊκό μετά τον ΠΑΟΚ. Τρία απαιτητικά παιχνίδια. Αν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτά τα ματς και να πάρουμε κάποιους βαθμούς και με τη διακοπή που ακολουθεί θα είναι πιο άνετα για μας», ανέφερε και συνέχισε:

«Δεν φοβάμαι την ομάδα από δυνάμεις. Είχαμε τραυματισμούς που προέκυψαν και τεράστια προβλήματα με τον κορωνοϊό, καθώς χάναμε κάθε εβδομάδα σχεδόν τρεις παίκτες, οι οποίοι έμπαιναν σε καραντίνα και αυτές τις ισορροπίες δεν μπορούμε να τις κρατήσουμε.

Και το κυριότερο για μένα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές λύσεις γι΄αυτά τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ώστε να μπορούσαμε να δώσουμε κάποιες ανάσες σε ορισμένους παίκτες που έχουν τραβήξει όλο το λούκι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ