Κατράνης : Τον θέλει Παναθηναϊκός

Κατράνης : Τον θέλει Παναθηναϊκός

Ο νεαρός αριστερός μπακ της Σεντ Ετιέν είναι στην Ελλάδα, και οι φήμες φουντώνουν για τους Πράσινους

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ ο Παναθηναϊκός. Σε αναζήτηση ομάδας μέχρι το καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Κατράνης που ανήκει στη Σεντ Ετιέν αλλά επί της ουσίας δεν υπολογίζεται για φέτος. Κάπως έτσι οι… φήμες τις τελευταίες ώρες φούντωσαν για τον δανεισμό του 20άχρονου άσους.

Ο Κατράνης που πέρσι έκανε καταπληκτικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ατρομήτου μετακόμισε στη Γαλλία αντί 800.000 ευρώ. Οι Στεφανουά στο πρόσωπο του είδαν μια κίνηση με όλο το μέλλον μπροστά. Η χρονιά όμως δεν πάει καλά για τη Σεντ Ετιέν η οποία βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και κάπως έτσι οι… πειραματισμοί μεταφέρονται για του χρόνου. Ο Κατράνης έχει μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή αλλά και με τον προπονητή της Σεντ Ετιέν και επί της ουσίας έχει πάρει το «οκ» για να μετακομίσει κάπου δανεικός ως το καλοκαίρι. Μέχρι εδώ όμως δεν φαίνεται να έχει βρει αυτό που ψάχνει.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει οικονομικές δυνατότητες αυτόν τον καιρό ούτε για να καλύψει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ως το καλοκαίρι. Σήμερα όμως ο μήνας έχει 29 και αυτό του δίνει το θάρρος να εμπλακεί στην υπόθεση, ζητώντας από τους Γάλλους τον παίκτη… σχεδόν πληρωμένο από εκείνους. Αν μπορεί να προχωρήσει; Δύσκολο. Όχι όμως απίθανο εδώ που φτάσαμε. Τρεις ημέρες πριν ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟ είναι δεδομένο. Όχι όμως και το… αποτέλεσμα αυτού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ