Στον αέρα το Άρης-ΑΕΚ, γίνεται το ΠΑΟΚ-Αιντχόφεν

Στον αέρα το Άρης-ΑΕΚ, γίνεται το ΠΑΟΚ-Αιντχόφεν

Τα μέτρα της Κυβέρνησης για την Θεσσαλονίκη πιέζουν πολύ την κατάσταση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας λοιπόν εξέδωσε εκτάκτως οδηγία με την οποία διευκρινίζεται πως στη Θεσσαλονίκη, η οποία χαρακτηρίζεται γκρίζα περιοχή, δεν θα μπορεί να γίνει καμία αγωνιστική δραστηριότητα για 14 ημέρες. Το μέτρο ισχύει απο αύριο το πρωί. Και σε ότι αφορά στον αθλητισμό λέει:

– Αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας

– Ατομική άσκηση μόνο σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους χωρίς προπονητή

– Αναστέλλονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής οι αγώνες της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου Super League, και της Α1 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης Basket League ενώ επιτρέπονται ΜΟΝΟ οι ευρωπαϊκοί αγώνες Champions League, Europa League, Euroleague, BCL σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα των UEFA, FiBA, Euroleague.

Αυτό σημαίνει, ότι αν δεν αλλάξει κάτι, για τις επόμενες 14 ημέρες, και παρά την εξαίρεση που υπήρχε για τη Super League και την Basket League και η οποία επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τη ΓΓΑ, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη μόνο ευρωπαϊκοί αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

– Για το ποδόσφαιρο λοιπόν, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν την Πέμπτη 5/11 για το Europa League θα γίνει κανονικά αφού οι ευρωπαϊκοί αγώνες εξαιρούνται της αναστολής.

– Είναι στον αέρα ο αγώνας του Άρη με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 8/11 για τη Super League.  Όπως βεβαίως και το Απόλλωνας Σμύρνης-ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο για την ίδια ημέρα στην Ριζούπολη. Σύμφωνα με την οδηγία, υπάρχει «απαγόρευση μετακινήσεων εκτός του νομού

– Οι αγώνες της Basket League δεν έχουν οριστεί ακόμη αλλά για την Τετάρτη 4/11 είναι προγραμματισμένο το εξ’ αναβολής Άρης – Ηρακλής που είναι και αυτό στον αέρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ