«Ριζώνει» στην Τούμπα ο Ελ Καντουρί

«Ριζώνει» στην Τούμπα ο Ελ Καντουρί

Ο Ελ Καντουρί βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Μαροκινό άσο να ετοιμάζεται να φέρει στη Θεσσαλονίκη εκτός από τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του και τους γονείς του για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του βορρά για την ανανέωση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή, του εκπροσώπου του, αλλά και του Όλαφ Ρέμπε. Αν δεν υπήρχε το lockdown στη Θεσσαλονίκη οι διαδικασίες που είχαν επισπευτεί και ίσως μετά το παιχνίδι με την PSV Αϊντχόφεν θα είχαμε και ανακοινώσεις. Το θέμα πάει χρονικά πιο πίσω και με την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων θα έχουν πέσει και οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως δήλωσε ο Ελ Καντουρί για το θέμα του συμβολαίου του: «Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Θέλω να μείνω, γιατί η οικογένειά μου αγαπάει τη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να τα βρούμε σύντομα», αγαπάει τη Θεσσαλονίκη και θέλει να μείνει στην πόλη που άρχισε να τον γουστάρει μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έχει κάνει φέτος και ο ίδιος.

Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα άλλαξε σπίτι και μετακόμισε σε ένα μεγαλύτερο στην περιοχή του Πανοράματος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός σκοπεύει εκτός από την οικογένεια του (σύζυγος και δύο παιδιά) να φέρει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση και τους δύο γονείς του που μένουν μόνιμα στην Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ