Παναιτωλικός : Θέλει πρώην παίκτη της Μπόκα Τζούνιορς

Παναιτωλικός : Θέλει πρώην παίκτη της Μπόκα Τζούνιορς

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κριστιάν Νταμιάν Έρμπες, ο οποίος υπήρξε παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς από το 2009 ως το 2016, έχει δείξει ο Παναιτωλικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή.

Με εντυπωσιακό τρόπο θέλει να κλείνει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Παναιτωλικός. Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν επαφές με τον Κριστιάν Νταμιάν Έρμπες.

Ο 28χρονος μέσος υπήρξε παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς από το 2009 ως και το 2016, μετρώντας μαζί της 153 συμμετοχές και πέντε γκολ, ενώ κατάκτησε και δύο πρωταθλήματα και άλλα δύο Κύπελλα.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του, αφού έχει περάσει από τη Βερακρούζ τη σεζόν 2016-2017 χωρίς να αγωνιστεί καμία φορά και φέτος είχε ξεκινήσει τη σεζόν με τη Τσακαρίτα Τζούνιορς μετρώντας οκτώ εμφανίσεις μαζί της πριν οι δύο πλευρές λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους.

Παρόλα αυτά ο Παναιτωλικός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να τον κάνει δικό του και με τη βούλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ