Ιερολοχίτες : «Ο κορωνοϊός κολλάει μόνο σε εγχώρια παιχνίδια;»

Ιερολοχίτες : «Ο κορωνοϊός κολλάει μόνο σε εγχώρια παιχνίδια;»

Η απόφαση να μην διεξαχθεί το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, ανάγκασε τον σύνδεσμο των οργανωμένων φίλων του Άρη να θέσουν μια σειρά από ερωτήματα στην κυβέρνηση και τον Χαρδαλιά.

Το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ βρίσκεται στον… αέρα μετά το lockdown στη Θεσσαλονίκη και την απόφαση να μην διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Ωστόσο, την Πέμπτη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν θα γίνει κανονικά όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο κ. Χαρδαλιάς, προκαλώντας την αντίδραση των φίλων του Άρη.

Πιο συγκεκριμένα οι οργανωμένοι των κίτρινων και ειδικότερα ο σύνδεσμος των Ιερολοχιτών εξέδωσαν ανακοίνωση όπου ασκούν δριμεία κριτική προς την κυβέρνηση και τον Χαρδαλιά για την απόφαση να μην διεξαχθεί το ματς στη Θεσσαλονίκη, ενώ θέτουν και μια σειρά από ερωτήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ιερολοχιτών αναφέρει:

«Η επιβολή τοπικού lockdown στη Θεσσαλονίκη είναι ένα μέτρο που έχει να κάνει με τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, παρ όλα αυτά βοήθησε κάποιους να καπηλευτούν σε χρόνο ρεκόρ την κατάσταση προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους υπερβαίνοντας για πολλοστή φορά τα όρια του θεμιτού ανταγωνισμού, βλέποντας τις διαχρονικές πρακτικές όχι απλά να δηλώνουν για ακόμη μια χρονιά παρούσες αλλά να αβαντάρονται μάλιστα κι από τους εκάστοτε εκπροσώπους της κυβέρνησης με δικαιολογίες του κ#$%υ, αρκεί να γίνει το χατίρι στον «Άι εμ δε μπος». Όλα συνηγορούν σε μια ακόμα νίκη της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, είτε εύκολα είτε δύσκολα, κάτι το οποίο φυσικά δεν αρέσει στον «τίγρη και τη γνωστή κλίκα των εξυγιαντών» οι οποίοι προσπαθούν να αλλάξουν τους τρόπους του παιχνιδιού.

Με ποια λογική, ενώ η ουεφα επιτρέπει να διεξαχθεί αγώνας για το Γιουρόπα την Πέμπτη σε ένα γήπεδο που απέχει μετά βίας 2 χιλιόμετρα από το δικό μας, οι φωστήρες που αποφασίζουν για εμας προαναγγέλουν την διεξαγωγή του κυριακάτικου αγώνα σε ουδέτερο(!) γήπεδο; Ο κορωνοϊός ρε Χαρδαλιά -που δήθεν ενδιαφέρεσαι για τη δημόσια υγεία και επικαλείσαι πρωτόκολλα- κολλάει μόνο σε εγχώρια παιχνίδια;

Προς ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Μην συμβιβαστείτε με αυτήν την αηδία, μόνο στο Χαριλάου το ματς!

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ – ΘΥΡΑ 1»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ