ΠΑΟΚ : Ο κορωνοϊός καθυστερεί την ανανέωση Γιαννούλη

ΠΑΟΚ : Ο κορωνοϊός καθυστερεί την ανανέωση Γιαννούλη

Λόγω του lockdown στη Θεσσαλονίκη το ραντεβού για την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Γιαννούλη με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του «10» μετατέθηκε για τις 15 Δεκέμβρη, όταν οι δύο πλευρές θα μπορέσουν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν τους όρους της συμφωνίας.

Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Γιαννούλη με τον ΠΑΟΚ πάει χρονικά πίσω λόγω της κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, Covid-19, και τις επόμενες ώρες σε όλη την χώρα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από to10.gr ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε συχνές επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας, Όλαφ Ρέμπε, για ένα νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Από την ηγεσία του ΠΑΟΚ έβγαινε πως ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο πιο αδικημένος ποδοσφαιριστής λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν πολλές επαφές και είχε συμφωνηθεί μετά το παιχνίδι με την Αϊντχόβεν οι δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι για να κάνουν μια τελευταία κουβέντα για τους όρους του νέου συμβολαίου. Να θυμίσουμε πως ο Γιαννούλης αμείβεται ετησίως με 350.000 ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στα 10 εκατ. ευρώ. Όμως λόγω του lockdown που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη κρίθηκε σκόπιμο το ραντεβού να πάει πιο πίσω χρονικά και να γίνει στις 15 Δεκεμβρίου με την ελπίδα ότι θα έχει εκτονωθεί η κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ θα προσφέρει μια γενναία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του διεθνή αμυντικού, ενώ θα αυξηθεί και η ρήτρα αποδέσμευσης του.

Να θυμίσουμε πως μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος υπήρχαν δεκάδες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του. Nιουκάστλ, Μαρσέιγ, Μπολόνια, Νάπολι, Σεντ Ετιέν, Αταλάντα, Γκενκ, Μονακό, Μπεσίκτας, αλλά και Πόρτο με την επίσημη πρόταση των 7 εκατ. ευρώ που κατέθεσε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από τον προηγούμενο Γενάρη η… παρέλαση είχε ξεκινήσει για να κάνουν δικό τους τον Κατερινιώτη άσο, με τον ΠΑΟΚ όμως, να αλλάζει στάση στη διαχείριση του Έλληνα αριστερού μπακ, με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεκίνησε το άθλημα από τον Βατανιακό και τον Ιανουάριο του 2012 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, που τότε μετείχε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Σε ηλικία 18 ετών εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ με κόστος μεταγραφής 20 χιλιάδες ευρώ.

Το ερχόμενο καλοκαίρι του 2014 παραχωρήθηκε στον Πιερικό. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Βέροια όπου ανακηρύχθηκε κορυφαίος νεοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής στη Σούπερ Λιγκ 2015 – 2016.

Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ συνοδεύτηκε από παρουσία μόνο σε δύο αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδας, με τον σύλλογο να τον δανείζει στην κυπριακή Ανόρθωση τον Ιανουάριο του 2017 και για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Την επόμενη χρονιά (2017 – 2018), δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, όπου αποτέλεσε το βασικό αριστερό μπακ της ομάδας. Ο δανεισμός του ανανεώθηκε για έναν ακόμη χρόνο. Οι πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Περιστερίου, ανάγκασαν τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να… σπάσουν τον δανεισμό του και να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ