Παναιτωλικός : Μόνο έτσι φεύγει ο Μόρας

Παναιτωλικός : Μόνο έτσι φεύγει ο Μόρας

Το κλίμα στον Παναιτωλικό είναι «βαρύ» για τον Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος ενδέχεται να φύγει από τις τάξεις της ομάδας του Αγρινίου μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί με μόνο μία προϋπόθεση.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι σχέσεις ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Βαγγέλη Μόρα δεν είναι και οι καλύτερες. Όλα ξεκίνησαν πριν το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Αγρινίου απέναντι στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα όταν ο έμπειρος στόπερ έμεινε εκτός αποστολής.

Η κίνηση του πρώην τεχνικού των «καναρινιών», Μάκη Χάβου, έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις με τον Μόρα από εκείνο το σημείο και έπειτα να «τρέχει» όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προτάσεις υπάρχουν, αλλά δεν είναι αυτές που θα ήθελε να έχει ο Μόρας στα χέρια του. Ειδικά μερικές μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Στο Αγρίνιο είναι… κοινό μυστικό πως οι δύο πλευρές θέλουν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει συμβεί, μιας και ο πρώην αρχηγός της Ελλάς Βερόνα δεν έχει βρει την κατάλληλη ομάδα για να πάρει μεταγραφή. Κάτι που αν συμβεί πριν τις 31 Ιανουαρίου θα βοηθήσει και τον ίδιο, αλλά και τον Παναιτωλικό που θα απαλλαγεί από το «βαρύ» συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ