Συνεχίζεται η Superleague

Συνεχίζεται η Superleague

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, όλα συνηγορούν πως δεν θα υπάρξει θέμα διακοπής του πρωταθλήματος.

Κανονικά αναμένεται να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Superleague παρά το lockdown που ανακοινώθηκε επίσημα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Από νωρίς σας είχαμε ενημερώσει πως η αίσθηση από την στιγμή όπου έγινε γνωστό ότι πάμε σε νέο lockdown ήταν πως αυτή την φορά δεν θα υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος.

Στη Σούπερ Λιγκ άλλωστε γίνονται συνεχόμενοι έλεγχοι και αυτό είναι κάτι που βοηθάει προς την κατεύθυνση της συνέχισης του πρωταθλήματος. Η αίσθηση που υπάρχει επιβεβαιώνεται από παντού αυτή την στιγμή με την υποσημείωση πως θα πρέπει να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση πάνω σε αυτό το θέμα.

Μια επίσημη τοποθέτηση που λογικά θα έρθει από τον Νίκο Χαρδαλιά στις 6 το απόγευμα, από την στιγμή που δεν υπήρξε κάποια σχετική ενημέρωση μέσα από τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επαναλαμβάνουμε όμως πως όλα συνηγορούν στη συνέχιση του πρωταθλήματος, όπως βεβαίως θα συνεχιστούν τα ευρωπαϊκά ματς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ενώ κανονικά θα γίνονται και οι αγώνες των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ