Χαμός στον Βόλο : Εφτασαν 15 τα κρούσματα!

Χαμός στον Βόλο : Εφτασαν 15 τα κρούσματα!

Η θεσσαλική ΠΑΕ το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε ότι 10 παίκτες και 5 μέλη της ομάδας έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό – Δεδομένη η αναβολή του παιχνιδιού με τον Αστέρα.

Η εξάπλωση του Covid-19 στις τάξεις του ΝΠΣ Βόλου συνεχίζεται, καθώς όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (5/11) η θεσσαλική ομάδα τα κρούσματα κορωνοϊού έφτασαν τα 15!

Συγκεκριμένα, έχουν νοσήσει δέκα ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη της ομάδας, τα οποία έχουν ήδη τεθεί σε απομόνωση και ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ενημερώσει τη Superleague για τα κρούσματα που έχει στο εσωτερικό του και θεωρείται δεδομένο ότι θα αναβληθεί το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα για την 8η αγωνιστική.

Οι Θεσσαλοί θα αντιμετώπιζαν στην Τρίπολη τους Αρκάδες, αλλά μετά τα 15 κρούσματα που ανακοίνωσαν είναι απίθανο να διεξαχθεί το ματς.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο διάστημα είχε νοσήσει με κορωνοϊό και ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Η επίσημη ενημέρωση του Βόλου:

Δεκαπέντε συνολικά τα νέα κρούσματα κορονοϊού στον Βόλο. Επειτα από νεότερη εξέλιξη η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από τα σημερινά τεστ για κορονοϊό, διαγνώστηκαν θετικοί δέκα ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού.

Ολα τα μέλη της ΠΑΕ Βόλος που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό έχουν ήδη τεθεί σε απομόνωση & ενώ ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η ΠΑΕ Βόλος έχει ήδη ενημερώσει επίσημα τη Σούπερ Λίγκα για τα αποτελέσματα των τεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ