Γκοτζαμανίδης : «Μπορούμε τη νίκη στη Λαμία»

Γκοτζαμανίδης : «Μπορούμε τη νίκη στη Λαμία»

Αισιόδοξος για τη νίκη απέναντι στη Λαμία δήλωσε ο νεαρός στόπερ της ΑΕΛ, Νίκος Γκοτζαμανίδης. Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε ο Δημήτρης Πινακάς.

Αισιόδοξος για τη νίκη απέναντι στη Λαμία δήλωσε ο νεαρός στόπερ της ΑΕΛ, Νίκος Γκοτζαμανίδης. Οι Νίκος Γκοτζαμανίδης και Γιώργος Μαϊδανός παραβρέθηκαν στη σημερινή (6/11) media day της ΑΕΛ και μίλησαν τόσο για την ερχόμενη αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας αλλά και γενικότερα για τους στόχους της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Γκοτζαμανίδης: «Αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκομαι σε μια ομάδα σαν την ΑΕΛ με τέτοια ιστορία. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο από τον πρόεδρο και τον προπονητή μέχρι και τον καθένα που έχει ενασχόληση με την ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά μέσα από τις προπονήσεις και προσωπικά προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά για να είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω». Μετά μίλησε για το επερχόμενο ματς με τη Λαμία. «Δεν πιστεύω πως είναι εύκολο γιατί φέτος όλες οι ομάδες είναι αγωνιστικές ποσό μάλλον μια ομάδα σαν την Λαμία που καίγεται για βαθμούς. Παρόλα αυτά αν αποτυπώσουμε στο γήπεδο την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις τότε πιστεύω πως η νίκη θα έρθει».

Μαϊδανός: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα αν και στα περισσότερα παιχνίδια θεωρώ ότι τα τελικά αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έχουμε αρκετά καλή ψυχολογία μετά την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια ομάδα η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι με την Λαμία κρύβει αρκετές παγίδες αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ευχάριστα νέα είχε και ο Δημήτρης Πινακάς, καθώς ο 21χρονος επιθετικός κλήθηκε από την Εθνική Ελπίδων για τα ερχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ: 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κλήση του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Πινακά στην Εθνική Ελλάδος Ελπίδων U-21 για τους αγώνες με αντιπάλους την Τσεχία στις 13/11 και τη Σκωτία στις 17/11.

Ο ποδοσφαιριστής μας μετά τον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία, τη Δευτέρα το πρωί θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου θα ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Η κλήση του Δημήτρη Πινακά στην Εθνική Ελπίδων της χώρας μας αποτελεί μία ακόμη έμπρακτη επιβράβευση της παρουσίας του του στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ με 4 τέρματα σε 6 αγωνιστικές, πραγματοποιώντας εξαιρετικές και ουσιώδεις εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΛ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ