ΠΣΑΠ : Βραβεύτηκαν Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Χαλκιάς και Παράσχος

ΠΣΑΠ : Βραβεύτηκαν Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Χαλκιάς και Παράσχος

Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Κώστας Χαλκιάς και Γιώργος Παράσχος βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Κώστας Χαλκιάς και Γιώργος Παράσχος ήταν οι πρώτοι οι οποίοι βραβεύτηκαν στην 36η γιορτή του ποδοσφαιριστή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), με αφορμή την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ για την τιμή που μου κάνει γιατί στέκεται δίπλα στον ποδοσφαιριστή έμπρακτα και ουσιαστικά. Στην καθημερινότητα μας στην ζωή μας καταλαβαίνουμε πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος έχω βρεθεί σε παλαιότερες εκδηλώσεις που άλλοι ποδοσφαιριστές έπαιρναν αυτό το βραβείο και μου φαινόταν κάτι το αρκετά μακρινό αλλά περνάνε γρήγορα τα χρόνια. Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά που συνεχίζουν και κατάφεραν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα είναι να το απολαμβάνουν και όταν τελειώσουν να αισθάνονται γεμάτοι», δήλωσε ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος έλαβε το βραβείο από τα χέρια του Κώστα Κατσουράνη.

«Θα ήθελα να είμαι πολύ εκεί πέρα γιατί είναι μια γιορτή γα τον ποδοσφαιριστή θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ Και του συναδέλφους μου για την τιμή που μου κάνουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ποδοσφαιρική μου καριέρα τις διοικήσεις και τους συμπαίκτες μου, δεν μου επιτρέπεται να είμαι εκεί γιατί το ποδόσφαιρο με κρατάει σε εγρήγορση και πλέον βρήκα κάτι που μου αρέσει να κάνω», τόνισε ο Παπαδόπουλος, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να βρεθεί στο Μέγαρο Μουσικής λόγω υποχρεώσεων.

«Θα ήταν ωραίο να ήμουν εκεί γιατί ξεκινήσαμε και σχεδόν μαζί (σ.σ.: τον Σαλπιγγίδη) και θα ήταν ωραίο να ήμασταν μαζί υπήρξαμε και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα και θα ήθελα να του. Είναι Σημαντικό για κάποιον ποδοσφαιριστή να βρει πριν σταματήσει την καριέρα του να βρει κάτι που του αρέσει είναι αρκετά σημαντικό να είναι ενεργός κάποιος αθλητής μετά το τέλος της καριέρας του», πρόσθεσε ο 36χρονος παλαίμαχος πλέον επιθετικός.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παράσχος εξήγησε πως αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά γι αυτόν ειδικά από την στιγμή που έχει φτάσει σε ηλικία 66 ετών ενώ εξήγησε πως δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα σταματήσει να είναι προπονητής. Ο προπονητής του Απόλλωνα, χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα καλά τους λόγια την καλύτερη διαφήμιση στο πρόσωπό του ενώ τόνισε πως αν τελείωνε τώρα την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής δεν θα ασχολούνταν με την προπονητική.

Ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος συμπλήρωσε πάνω από 500 συμμετοχές στο Ελληνικό πρωτάθλημα, έλαβε μάλιστα το βραβείο από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ και πρώην ποδοσφαιριστή του, Παναγιώτη Κόρμπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ