Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 0-1

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 0-1

Ο Παναθηναϊκός ήταν «φλύαρος», ο Ατρόμητος περίμενε και «χτύπησε» στο 88' με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, παίρνοντας τη νίκη στο ΟΑΚΑ με 0-1!

Αυτό που ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους, δεν έφτασε για να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του… Αντίθετα, ο Ατρόμητος είχε την ποιότητα για να εκμεταλλευτεί το «πράσινο μπλακ-άουτ» των τελευταίων λεπτών και με ένα γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 88′ πήρε το «διπλό» στο ΟΑΚΑ με 0-1!

Ένα αποτέλεσμα που θα «βυθίσει» τον Παναθηναϊκό σε μία αρνητική κατάσταση τις επόμενες 15 μέρες, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Σε ένα χρονικό σημείο που φαινόταν να ανακάμπτει, η ήττα θα λειτουργήσει αρνητικά στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός είχε τη φιλοδοξία να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη και να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, όμως η αύρα του Λάζλο Μπόλονι δεν αρκούσε… Για την ακρίβεια, φαίνεται πως εξανεμίζεται αφού οι παίκτες δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις δυσλειτουργίες από την περίοδο του Ντάνι Πογιάτος.

Το κοουτσάρισμα του Ρουμάνου δεν βοήθησε σε αυτό το παιχνίδι, με τις εμπνεύσεις του να αποδεικνύονται ανεπιτυχείς. Οι αλλαγές των Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα δεν βοήθησαν, αφού οι τρεις ήταν οι πιο επικίνδυνοι και κρατούσαν πίσω την άμυνα του Ατρόμητου.

Ο Ατρόμητος δεν έθελξε με την απόδοση του, πέρασε τη μεγαλύτερη διάρκεια κλεισμένος στην άμυνα και άφησε χώρο στον Παναθηναϊκό. Όμως, ο Κάναντι είχε στον πάγκο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αξιοποίησε την μοναδική φορά που φιλοξενούμενος πάτησε στην περιοχή του Διούδη και σκόραρε!

Μετά την ΑΕΚ, ο Ατρόμητος υπέταξε και τον άλλο μεγάλο της Αθήνας και με αυτό το «διπλό» «έσβησε» την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη αγωνιστική…

Το «δεκάρι»: Ο Γκαλβάο τα πήγε καλά, αλλά ο Γούτας ήταν ο κορυφαίος της άμυνας του Ατρόμητου και περιόρισε τον Καρλίτος, ο οποίος προερχόταν από 4 γκολ σε 3 ματς.

Που κρίθηκε: Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπήκε στο 59′ και ήταν ο μοναδικός ο οποίος είχε την ποιότητα να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο 88′ με την κεφαλιά.

Στον πάγκο: Έπρεπε να μείνει ο Αϊτόρ, ο οποίος δεν βοήθησε καθόλου και εξελίσσεται στην απογοήτευση της σεζόν μέχρι τώρα…

Γιατί κόουτς; Αντικατέστησες τον Σαβιέρ; Ο Πορτογάλος δεν είναι παικταράς, αλλά ήταν ο πιο απειλητικός μαζί με τον Χατζηγιοβάνη. Μετά την αλλαγή του, ο Γκάλο ηρέμησε και άρχισε να βγαίνει και στην επίθεση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Μαουρίτσιο, Σαβιέρ (61′ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (74′ Βιγιαφάνιες), Καρλίτος, Μακέντα (61′ Καμπετσής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Κιβρακίδης, Γούτας, Γκαλβάο, Ούμπιδες (82′ Μουνίθ), Σόλομον (82′ Χαρίσης), Μανούσος, Αγκάγεφ (59′ Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (82′ Μπουσούλατζιτς), Μάτιτς (67′ Ενσικουλού)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ