Παναθηναϊκός : Συνάντηση Μπόλονι – Μακέντα, προς τιμωρία ο Ιταλός

Παναθηναϊκός : Συνάντηση Μπόλονι – Μακέντα, προς τιμωρία ο Ιταλός

Η αντίδραση του Φεντερίκο Μακέντα στην αλλαγή του αναμένεται να φέρει τιμωρία στον Ιταλό, ενώ δεν αποκλείεται ο Μπόλονι να τον αφήσει στον πάγκο για παραδειγματισμό.

Ο Φεντερίκο Μακέντα αντέδρασε πολύ άσχημα κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Ιταλός, που ήταν… άφαντος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αντικαταστάθηκε από τον Αργύρη Καμπετσή στο 61′ και δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του με την απόφαση του Μπόλονι.

Ο Μακέντα πέρασε δίπλα στον προπονητή του δίχως να τον κοιτάξει καν και όταν ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου του έδωσε ένα μπουκάλι με νερό για να πιει, εκείνος το… εκσφενδόνισε μακριά. Δείχνοντας με περίτρανο τρόπο τη διαφωνία του με τον προπονητή του. Και αποδεικνύοντας πως το κλίμα εντός ομάδας παραμένει κακό και… βαρύ.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν πρόκειται να αφήσει έτσι τη συμπεριφορά του Ιταλού επιθετικού. Ετσι κι αλλιώς ο Ρουμάνος είναι ένας προπονητής που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Που δε διστάζει να έρχεται ακόμα και σε δημόσια αντιπαράθεση με ποδοσφαιριστές του. Αυτό, έκανε, άλλωστε δύο μήνες πριν σαν προπονητής της Γάνδης. Υπήρξαν παίκτες που κατηγορούσαν τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν η ομάδα και ο Μπόλονι τους απαντούσε μιλώντας στα media. Λίγες μέρες αργότερα αποχώρησε από τον σύλλογο του Βελγίου.

Εδώ προφανώς δεν πρόκειται να συμβεί το ίδιο, αφού ο Μπόλονι χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Γιάννη Αλαφούζου. Και αν συνεχιστούν αντιδράσεις παρόμοιες με αυτή του Μακέντα, οι παίκτες είναι εκείνοι που θα την πληρώσουν.

Όπως αναμένεται να πληρώσει για τη συμπεριφορά του ο Ιταλός επιθετικός. Ο Μπόλονι θα μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή για το συγκεκριμένο περιστατικό και αναμένεται να επιβληθεί τιμωρία από τη διοίκηση προς τον Μακέντα βάσει εσωτερικού κανονισμού. Ο Ιταλός αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και αγωνιστικός παραγκωνισμός από τον Μπόλονι προς… γνώση και συμμόρφωση.

Η διακοπή σίγουρα βοηθά για την εκτόνωση της κατάστασης γενικά στον Παναθηναϊκό και όχι μονάχα όσον αφορά τον Μακέντα, πλην όμως το κλίμα φαίνεται πως παραμένει αρκετά… βαρύ εντός συλλόγου. Και εικόνες σαν τη χθεσινή με τον Ιταλό να πετάει το μπουκάλι και να κάνει… μούτρα, δε βοηθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ