Στην Μπράγκα ο Φιγκέιρας

Στην Μπράγκα ο Φιγκέιρας

Οριστική συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Μπράγκα για τον δανεισμό του Φιγκέιρας. Την Τρίτη στην Πορτογαλία ο 26χρονος μπακ.

Στην Μπράγκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιόγκο Φιγκέιρας. Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα το βράδυ της Δευτέρας, με τον ποδοσφαιριστή να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, μετά από 6 χρόνια.

Ο ατζέντης του Φιγκέιρας και απεσταλμένος της εταιρείας «Promoesport», Νταβίντ Ρίβας, έφτασε στην Ελλάδα με σκοπό να συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους» την πρόταση της Μπράγκα για τον δανεισμό του 26χρονου μπακ. Αρχικά στις επαφές φάνηκε να υπάρχει διαφορά μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και κυρίως σε ό,τι είχε να κάνει με τις απολαβές του Φιγκέιρας. Καθώς ο Πορτογάλος μπακ ήθελε (τουλάχιστον) να διατηρήσει το ποσό με το οποίο αμείβεται στον Ολυμπιακό.

Εν τέλει, αργά το βράδυ η συμφωνία επετεύχθη, με αποτέλεσμα ο Φιγκέιρας να «πετάει» σήμερα για την Πορτογαλία, για να υπογράψει στη νέα του ομάδα. Η οποία φέρεται να διατηρεί οψιόν αγοράς, χωρίς ωστόσο, να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι λεπτομέρειες του deal.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι ο Πορτογάλος μπακ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό έχοντας συνολικά 67 συμμετοχές, 4 γκολ και 12 ασίστ με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ