Παναθηναϊκός : «Ανώνυμοι ασχοληθείτε με άλλες ομάδες»

Παναθηναϊκός : «Ανώνυμοι ασχοληθείτε με άλλες ομάδες»

Δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιάννη Μπουζούκη να φεύγει... βρίζοντας από το εστιατόριο διαψεύστηκαν κατηγορηματικά και με σκληρό τρόπο από τον Παναθηναίκό.

Με πολύ σκληρό τρόπο απάντησε ο Παναθηναϊκός σε δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιάννη Μπουζούκη και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που έμεινε εκτός αποστολής να φεύγουν βρίζοντας από το εστιατόριο του Καλαφάτης.

Οι πράσινοι αναφέρουν μέσω διαρροή τους πως  το φαγητό δεν είναι υποχρεωτικό για τους παίκτες που είναι εκτός αποστολής, πως κανείς δεν έφυγε βρίζοντας και καλούν όσους γράφουν ανώνυμα να ασχοληθούν με άλλες ομάδες.

Οι πράσινοι αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «γράφτηκε ανώνυμα και πλέον αναπαράγεται σε sites ότι δήθεν ο Γιάννης Μπουζούκης και άλλος ένας ποδοσφαιριστης εκτός αποστολής έφυγαν από το… υποχρεωτικό φαγητό της ομάδας την παραμονή του αγώνα με τον Ατρόμητο και μάλιστα βρίζοντας.

Πρώτον κανείς δεν έβρισε κανένα. Βγήκε η αποστολή όπως πάντα και δεν συνέβη το παραμικρό. Και δεύτερον το φαγητό δεν είναι υποχρεωτικό για όσους είναι εκτός αποστολής. Γι αυτό καθε παραμονή αγώνα πάνω από τους μίσους που μένουν εκτός αποστολής φεύγουν χωρίς να φάνε στο εστιατόριο του Γ. Καλαφάτης.

Καλούμε τους ανώνυμους να ασχοληθούν με άλλες ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ