Αρωνιάδης : «Θα εμφανιστεί στο ESPN και στο κανάλι της UEFA προσεχώς ο Γκαρσία»

Αρωνιάδης : «Θα εμφανιστεί στο ESPN και στο κανάλι της UEFA προσεχώς ο Γκαρσία»

Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης μίλησε για τις εντυπώσεις του αλλά και την προσωπικότητα του Πάμπλο Γκαρσία ενώ αναφέρθηκε και στο PAOK TV.

Συνέντευξη στο «Metropolis 95,5» παραχώρησε ο υπεύθυνος των Νew Μedia του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, και μεταξύ άλλων μίλησε για τον νέο προπονητή της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και το PAOK TV που συνεχίζει να διακρίνεται στο εξωτερικό.

Αναλυτικά:

Για το PAOK TV: «Δεν κάνουμε ό,τι κάνουμε για να πάρουμε βραβείο. Θέλουμε ο κόσμος να νιώσει πιο κοντά στην ομάδα, ειδικά αυτήν την εποχή που δεν υπάρχει η δυνατότητα να έρθει στο γήπεδο».

Για το ντοκιμαντέρ που αναμένεται: «Υπάρχει το πέμπτο επεισόδιο και αφορά την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην πορεία για το Champions League».

Για τα βραβεία που διεκδικούνται: «Είναι ένας θεσμός που γίνεται στο εξωτερικό εδώ και χρόνια. Αφορά την επιβράβευση και την αναγνώρισης της ψηφιακής επικοινωνίας και τηλεόρασης. Συμμετέχουν όλα τα δίκτυα παγκοσμίως. Το ΠΑΟΚ TV συμμετέχει σε τέσσερις κατηγορίες, είναι η καλύτερη πλατφόρμα, η καλύτερη νέα πλατφόρμα, για πρωτότυπο περιεχόμενο και για την καλύτερη καμπάνια μάρκετινγκ».

Για το πώς το αντιμετωπίζουν οι παίκτες: «Οι παίκτες το αντιμετωπίζουν θετικά καθώς ξεφεύγουν από την καθημερινότητα τους. Παράλληλα με τη δουλειά κάνουμε και την πλάκα μας».

Για το αν αναμένεται κάτι νέο: «Θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε το προϊόν και θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στους παίκτες. Θέλουμε να τους δίνουν την πρόσβαση για να γνωρίζουν το κάθετι που γίνεται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τα παιχνίδια».

Για το βλέμμα του Γκαρσία: «Είναι απόλυτα συνεργάσιμος, έχει το χιούμορ, την πλάκα του, την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του ο Πάμπλο. Είναι ιδιαίτερα γνωστός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αναμένεται να εμφανιστεί στο ESPN και στο κανάλι της UEFA προσεχώς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ