Οι όροι του Σένκεφελντ, η… απειλή από Τουρκία και ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο από του Βέλεθ

Οι όροι του Σένκεφελντ, η… απειλή από Τουρκία και ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο από του Βέλεθ

Από την πρώτη κιόλας επαφή ο Μπαρτ Σένκεφελντ είχε ζητήσει τουλάχιστον τα ίδια λεφτά με αυτά που έπαιρνε ο Φραν Βέλεθ. Ο Παναθηναϊκός δείχνει αποφασισμένος να του κάνει το χατίρι και να τον κρατήσει, την ώρα που οι σειρήνες από την Τουρκία για τον Ολλανδό αυξάνονται.

Υπάρχουν οι φήμες από την τουρκική αγορά πως ο Μπαρτ Σένκεφελντ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων της χώρας. Φήμες που γρήγορα έφτασαν στ’ αυτιά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Και είναι αυτός ένας από τους λόγους που οι «πράσινοι» ενεργοποιήθηκαν εκ νέου για τον Ολλανδό. Προκειμένου να… προλάβουν τις εξελίξεις και μια πιθανόν μεγαλύτερη πρόταση που μπορεί να εμφανιστεί στον παίκτη.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν εκ νέου τον δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του 29χρονου αμυντικού, μετά την «παγωμάρα» που υπήρξε τον περασμένο Αύγουστο. Τότε που παρά τις φήμες πως έφτασαν σε συμφωνία, δεν είχε υπάρξει κοινό σημείο επαφής. Και ο λόγος ήταν ξεκάθαρα οικονομικός.

Ο Σένκεφελντ ζητούσε από τον Παναθηναϊκό ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο ή ισότιμο απ’ αυτό που πήρε ο Βέλεθ με τη μεταγραφή του στους «πράσινους» τον περασμένο Ιανουάριο. Με λίγα λόγια; Περίπου 400.000 ευρώ ετησίως. Διπλασιασμό των αποδοχών του.

Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη δώσει πολλά μεγάλα συμβόλαια και δίστασε να μπει στην ουσία των συζητήσεων εκείνη την εποχή. Αλλά με τον καιρό να περνάει, οι «πράσινοι» διαπίστωσαν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ο παίκτης να ακούσει τις… σειρήνες του εξωτερικού και να ζητήσει ακόμα περισσότερα χρήματα. Ή ακόμα – ακόμα και να αποχωρήσει από τον σύλλογο χωρίς να μπει σε περαιτέρω διαδικασία συζήτησης μαζί του.

Η νέα προσέγγιση φέρνει διαφορετικά δεδομένα στην υπόθεση απ’ αυτά που είχαμε προ τριμήνου. Ο Ολλανδός άκουσε μια πρόταση πιο κοντά αυτή τη φορά στα «θέλω» του. Οι «πράσινοι» δείχνουν διατεθειμένοι πια να τον… χρυσώσουν διπλασιάζοντας τις αποδοχές του. Και να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό τους.

Αν τηρηθούν αυτά τα νέα δεδομένα, τότε το happy end στην υπόθεση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ